Puni Mjesec u znaku Ovna 17. listopada: Vatrena energija potaknut će 3 horoskopska znaka na dramatične promjene

Listopadski puni Mjesec temelji se na akciji i donijet će nam hrabrost da konačno učinimo nešto što već dugo odgađamo

Shutterstock

Puni Mjesec koji se pojavljuje 17. listopada znači poduzimanje radnji, ne samo zato što pada u vatreni znak Ovna, već i zbog planetarne energije oko njega. Ovo je puni Mjesec koji se temelji na akciji, pa je vjerojatno da se put može raščistiti, poticaj može porasti ili će se nešto razotkriti što će pomaknuti samu srž našeg bića, piše Forever Conscious.

Sve je u znaku preuzimanja vodstva i akcije 

Ovaj listopadski puni Mjesec u znaku Ovna stiže s hrabrom planetarnom energijom oko sebe. Ne samo da pada u vatreni znak Ovna, već je i Supermjesec i čini rijetko T-kvadrat poravnanje s Marsom i Plutonom.

Ovan je prvi znak zodijaka i predstavlja vodstvo, samopouzdanje i akciju. Kada imamo puni Mjesec u ovom znaku, naše se emocije pojačavaju na način koji nas motivira da preuzmemo vodeću ulogu, odnosno vodstvo, i pronađemo svoje samopouzdanje

Naravno, također možemo postati pretjerano emotivni, ali ako radimo na tome da se dovedemo u stanje ravnoteže, puni Mjesec u Ovnu doista može biti produktivan.

Vatreni ples Marsa i Plutona u kombinacijom s punim Mjesecom

I Mars i Pluton su u kvadratu s ovim punim Mjesecom, dodajući svoj kozmički okus u mješavinu energija. Mars, prirodni vladar Ovna, pojačat će taj vatreni duh Ovna, a Pluton, Gospodar podzemlja, natjerat će nas da kopamo dublje nego što smo zamislili.

U našim životima, Mars i Pluton mogu potaknuti teške teme i unijeti napetost u situacije koje su već aktivirane. Iako to može biti neugodno, također može pomoći da stvari konačno privedu kraju. Kada je Ovan uključen, tenzije mogu brzo rasti, ali i brzo padati.

Radikalne promjene su u zraku

Astrolozi vjeruju da ova astrološka kombinacija najviše utječe na 3 horoskopska znaka koja očekuju velike promjene. Evo o kome je točno riječ.

1. Ovan

Kao znak u kojem se odvija puni Mjesec, Ovan će biti najviše pogođen ovom energijom. Ovaj znak može očekivati pojačane emocije, ali i priliku da preuzme vodstvo i djeluje s dodatnim samopouzdanjem.

2. Škorpion

Zbog utjecaja Plutona, Škorpion, kojim Pluton vlada, osjetit će snažne promjene. Pluton potiče na duboku introspekciju i transformaciju, što može uzrokovati radikalne promjene za ovaj znak.

3. Jarac

Mars i Pluton su u kvadratu s ovim punim Mjesecom, a budući da je Mars planet akcije, a Pluton planet transformacije, Jarac, kao znak koji preferira strukturu i kontrolu, može doživjeti izazove i napetosti, ali i prilike za promjene i rast.