Čemu u životu pridajte najviše važnosti: Test osobnosti nudi tri različita puta koja sami ocrtavate

Pred vama je interesantan test koji će ukazati na vama bitne stvari. Sve što trebate jest olovka, za rješavanje testa "3 vrata, 3 puta" i otkrit ćete što vam je trenutno najvažnije u životu

Sensa.rs

Vizualni testovi osobnosti su psihološki alati koji se koriste za procjenu nečijih osobina, stanja uma ili načina razmišljanja putem slike, crteža ili vizualnih prikaza. Temelje se na percepciji i interpretaciji vizualnih elemenata. U njima promatrate određene slike ili apstraktne oblike te na temelju svojih prvih dojmova i reakcija otkrivate odgovore ili tumačenja. Cilj ovih testova je otkriti određene aspekte osobnosti, emocionalnog stanja ili kognitivnog funkcioniranja na temelju toga kako osoba doživljava i interpretira vizualne informacije. Vizualni testovi osobnosti često se koriste u psihologiji, edukaciji i savjetovanju, jer nude indirektan način pristupa unutarnjim procesima pojedinca.

Ovog puta, umjesto samog promatranja i izbora, nudimo nešto kreativnije, a što će vam istovremeno ponuditi kratak predah i odmak od brzine svakodnevnih obaveza. Slika iznad nudi prikaz triju različitih vrata. Vaš je zadatak, mentalno ili vizualno, upotpuniti sliku. Svaki od puteva koji prikazani vode prema određenom svijetu, otvaraju nove mogućnosti. Na vama je da ih osmislite i oslobodite svoju trenutnu kreativnost. Ono što dodate vizualu otkrit će vam neke nove spoznaje ili potvrditi neka promišljanja kojima se trenutno bavite. Nakon što ste zamislili ili nacrtali svoju verziju svakih od puteva i vrata, pogledajte njihovo značenje i sugestije.

Prva vrata predstavljaju posao, druga ljubav i prijateljstvo, a treća obitelj. Predstavljaju načine na koje se ophodite prema određenim aspektima života. Ako ste svakim vratima priključili kuću ili zgradu, točnije zamislili tri odvojene građevine, tada imate potrebu razgraničiti te aspekte, čuvati ih odvojenima, a opet, bliskima. Znate vladati svakim i ne miješati privatno i poslovno, a bez da ijedno ugrožava drugo.

Imate li dvije zgrade, promotrite koje ste kombinirali i posebno spojili. Spajanjem prvih i drugih vrata znači kako ste skloni stvoriti kvalitetne životne odnose koji postaju vašim temeljima upravo unutar poslovne atmosfere, a moguće je kako baš u tom okruženju možete pronaći i oslonac koji ima priliku razviti se u partnerski odnos. Međutim, izdvajanje obitelji iz tog okruženja znači kako njoj dajete prioritet i smatrate ju vrijednošću koju vrijedi sačuvati pod svaku cijenu i za koju ste se spremni odricati ili na ikoji način žrtvovati.

Spajanjem drugih i trećih vrata podosta govori o vašoj posvećenosti intimnim vezama. Monogamiju posebno cijenite i vjerujete u njezine vrijednosti. Za vas je ljubav najvažnija spona i ustrajno radite na njezinom opstanku i razvoju. Suživot s partnerom, stvaranje vlastitih svjetova, čuvate za sebe i u njemu pronalazite inspiraciju.

Crtanjem samo jedne građevine kojoj pripadaju sva tri vrata znači kako ste osoba slobodnog duha, koja nije sputavana već voli u svakom aspektu pronaći zadovoljstvo. Nemate potrebu pripadati, niti se posebno izdvajati, a u svemu tražite smisao koja vas ispunjava. Ipak, razmislite i o tome sukobljavaju li se ikada ove vrijednosti i trebate li neke postaviti prioritetnima kako ne biste izgubili ijednu.

Putovi pokazuju vaše životne brige. Upravo onaj koji ste usmjerili prema centru stranice ima najveću važnost. Ako ste sva tri puta spojili u jednu cjelinu, tada je to pokazatelj kako uspješno vladate svojim strepnjama i trudite se pronaći rješenje koje vam najviše odgovara kako biste ispunili svoje ciljeve i postigli uspjeh.

Izvor: Sensa.mondo.rs