ONE SU ZVIJEZDE NAŠEG SLAVLJENIČKOG BROJA I LICA ENERGIJE KOJU SENSA PREDSTAVLJA: Inspirirajte se njihovim savjetima

Šest žena različitih generacija okupilo se u povodu 15. rođendana magazina Sensa kako bi svojim pristupom životu podsjetile da je ljepota autentične žene za sva vremena

Robert Gašpert

Robert Gašpert  Maja Brekalo

Prihvatiti svoje nesavršenosti ne znači zapustiti se i ne raditi na sebi, nego samo ne biti prestroga prema sebi. Ne biti nezadovoljna onim što ne mogu promijeniti, onim što mi je priroda dala. A ono na što mogu utjecati, dati si truda da učinim najbolje što mogu.

Maja Brekalo, 47
autorica kuharica i food bloga Delicious and Healthy by Maya

Robert Gašpert  Biserka Biba Rajković Salata

Što sam starija, sve više uviđam da život nije previše dug, da su mladost i ljepota prolazni te da život vrijedi proživjeti svjesno. Važno je naći i imati svoj mir, živjeti zadovoljno sa svojim izborom, voljeti sebe, brinuti se o svojem zdravlju i živjeti u skladu sa svojim načelima.

Biserka Biba Rajković Salata, 74
utemeljiteljica i glavna urednica časopisa Zagreb, moj grad

Robert Gašpert  Ines Paun Bizilj

Svi težimo što boljem izgledu, ali za njega se moramo potruditi tako da posvetimo pozornost i fizičkoj i duhovnoj aktivnosti. Za mene su to vježbanje joge i joge lica.

Ines Paun Bizilj, 33
biotehnologinja i vlasnica tvrtke Gaia Naturelle Adria

Robert Gašpert  Elvira Kranjčar

Mnogo je toga izvan naše kontrole, ali najbolje i jedino što se može učiniti jest ići dalje. Kročiti tim putem s puno ljubavi, znatiželje i mašte, učiti, voljeti, biti dobar. I pritom slušati sebe, voljeti sebe i biti u miru sami sa sobom.

Elvira Kranjčar, 64
vlasnica Galerije Kranjčar

Robert Gašpert  Ivana Pirizović

Wellbeing koji zagovaram, i po kojem živim, balansirani je stil života koji se svodi na 80 posto zdravih životnih odluka i 20 posto ugađanja sebi malim „porocima“.

Ivana Pirizović, 32, 
digital content creator

Robert Gašpert  Kornelija Benyovsky Šoštarić

U mom slučaju pažnja prema drugima obuhvaća ne samo ljude, nego i životinje, biljke i prirodu u cjelini. Želim da nakon mene ostane pokoje stablo koje sam posadila i neka sretna sjećanja među bliskim ljudima.

Kornelija Benyovsky Šoštarić, 53
promotorica organskog vrtlarstva, TV-voditeljica i spisateljica