Tko sam danas? Postavite li sebi ikada to pitanje? Koliko ste drugačiji bili jučer ili prije 15 godina? Koliko ste drugačiji bili sa 15 godina? Koliko ste danas zreliji? Koliko su vas iskustva koja su vas oblikovala ujedno i osnažila? Jednostavno je to pitanje s tisuće nijansi odgovora. Jednostavno, ali krucijalno za naš mir i razumijevanje da sve naše strane osobnosti, izgleda i životnog stila oblikuju ono što smo i tko smo danas.

Snažne. Autentične. Svevremene. Žene koje na našoj novoj naslovnici predstavljaju ono što je u samoj srži Sense – nježnost prema sebi, rast i razvoj unatoč izazovima, otvoreno i mudro propitkivanje sebe i svijeta, razumijevanje da je naša različitost ono što nas čini bogatima – u generacijskom rasponu od ranih 30-ih do srednjih 70-ih godina dokazuju da su naša energija i ljubav prema životu ono što će ljudi o nama pamtiti.

Izabela Vrtar.jpg
Robert Gašpert Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Počašćena sam što su Biba, Elvira, Kornelija, Maja, Ines i Ivana pristale biti lica energije koju Sensa predstavlja. Velika je stvar proslaviti 15 godina na kioscima i ovom prilikom zahvaljujem i čestitam svima koji su dio Sensa priče toliki niz godina. Neki su i dalje s nama, neki su tijekom godina krenuli u drugačijem smjeru, neki su s nama od početka, neki tek sada otkrivaju Sensa svijet... Ono što i dalje ostaje jest naša želja da zajedno otkrivamo tko smo kako bismo što kvalitetnije znali i mogli brinuti se o svojim stvarnim potrebama. Danas, sutra i za idućih 15 godina.

Slavite s nama autentičnost, neka priče naših svevremenskih žena s naslovnice budu vaša inspiracija!

U novom broju Sense čitajte:

SVEVREMENSKA LJEPOTA: Šest žena (Maja Brekalo, Biserka Biba Rajković Salata, Ines Paun Bizilj, Elvira Kranjčar, Ivana Pirizović i Kornelija Benyovsky), šest priča o promjeni i prihvaćanju sebe koju donosi svako novo desetljeće - to je priča o svevremenskoj ljepoti kojom slavimo 15 godina Sense 

Sensa 178.jpg
Sensa 

 PSIHOLOŠKA SIGURNOST NA POSLU: Kako bismo se osjećali kompetentnije za izazove, važna je naša autentičnost

Autentičnost.jpg
Sensa 

ŠUMSKE KUPKE: 'Upijajte okus šume i oslobodite osjećaje radosti i smirenosti. Ovo je vaše šesto čulo, stanje uma', poruka je japanske filozofije shinrin-yoku kojoj je u središtu iscjeljivanje šumom

Šuma.jpg
Sensa 

Novi broj Sense prelistajte ovdje.

naslovnica Sense za listopad 2022.jpg
Sensa 

1080x1080 novi broj2 (1).jpg
Sensa Catrice lak za nokte dar je uz svaki magazin Sensa