Maja Brekalo.jpg
Robert Gašpert Maja Brekalo

Prihvatiti svoje nesavršenosti ne znači zapustiti se i ne raditi na sebi, nego samo ne biti prestroga prema sebi. Ne biti nezadovoljna onim što ne mogu promijeniti, onim što mi je priroda dala. A ono na što mogu utjecati, dati si truda da učinim najbolje što mogu.

Maja Brekalo, 47
autorica kuharica i food bloga Delicious and Healthy by Maya

Biba Salata.jpg
Robert Gašpert Biserka Biba Rajković Salata

Što sam starija, sve više uviđam da život nije previše dug, da su mladost i ljepota prolazni te da život vrijedi proživjeti svjesno. Važno je naći i imati svoj mir, živjeti zadovoljno sa svojim izborom, voljeti sebe, brinuti se o svojem zdravlju i živjeti u skladu sa svojim načelima.

Biserka Biba Rajković Salata, 74
utemeljiteljica i glavna urednica časopisa Zagreb, moj grad

Ines Paun Bizilj.jpg
Robert Gašpert Ines Paun Bizilj

Svi težimo što boljem izgledu, ali za njega se moramo potruditi tako da posvetimo pozornost i fizičkoj i duhovnoj aktivnosti. Za mene su to vježbanje joge i joge lica.

Ines Paun Bizilj, 33
biotehnologinja i vlasnica tvrtke Gaia Naturelle Adria

Elvira Kranjčar.jpg
Robert Gašpert Elvira Kranjčar

Mnogo je toga izvan naše kontrole, ali najbolje i jedino što se može učiniti jest ići dalje. Kročiti tim putem s puno ljubavi, znatiželje i mašte, učiti, voljeti, biti dobar. I pritom slušati sebe, voljeti sebe i biti u miru sami sa sobom.

Elvira Kranjčar, 64
vlasnica Galerije Kranjčar

Ivana Pirizović.png
Robert Gašpert Ivana Pirizović

Wellbeing koji zagovaram, i po kojem živim, balansirani je stil života koji se svodi na 80 posto zdravih životnih odluka i 20 posto ugađanja sebi malim „porocima“.

Ivana Pirizović, 32, 
digital content creator

Kornelija Benyovsky Šoštarić.jpg
Robert Gašpert Kornelija Benyovsky Šoštarić

U mom slučaju pažnja prema drugima obuhvaća ne samo ljude, nego i životinje, biljke i prirodu u cjelini. Želim da nakon mene ostane pokoje stablo koje sam posadila i neka sretna sjećanja među bliskim ljudima.

Kornelija Benyovsky Šoštarić, 53
promotorica organskog vrtlarstva, TV-voditeljica i spisateljica