Ivana Plechinger na Sensa wellbeing danu: Kako živjeti mirnije, sretnije i pametnije

Autoricu knjiga „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ te „Da sam ovo barem znala ranije“ te koautoricu međunarodnog bestselera „Transformation lessons“, šira je javnost upoznala kao pjevačicu te radijsku i TV voditeljicu.

promo Ivana Plechinger

Autoricu knjiga „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ te „Da sam ovo barem znala ranije“ te koautoricu međunarodnog bestselera „Transformation lessons“, šira je javnost upoznala kao pjevačicu te radijsku i TV voditeljicu, a već godinama karijeru gradi kao motivacijska govornica i spisateljica koja je svoju zaraznu i pozitivnu energiju prenijela i na svoj YouTube kanal kojim je osvojila srca velikog broja pratitelja.

Ivana je članica „Association of Transformational Leaders Europe“, a iza nje su brojne radionice samopomoći i Anđeoski vikendi za žene koje je osmislila i kroz njih stotine sudionika provela kroz proces osobne transformacije.

promo Ivana Plechinger 

Kako promijeniti sebe kako bi potom mijenjali svijet oko sebe? Kako zahvalnost temeljito može promijeniti naše živote? Kako u životu pronaći radost?

Sensa 

Sve to su pitanja o kojima je Ivana promišljala gradeći novu sebe nakon moždanog udara kojeg je doživjela u 39 godini. Odgovore koje je pronalazila odlučila je podijeliti sa svima koji ih traže, baš kao i ona, potaknuti spoznajom da im život na van možda izgleda idealno, dok duboko u sebi osjećaju da nešto nije u redu, da nešto nedostaje da su sebe izgubili.

O radu na sebi, o promjeni i o snazi koju čovjek pronalazi u miru i zahvalnosti, Ivana će pričati s glavnom urednicom Sense, Anom Skinner, u okviru svog prvog gostovanja na Sensa Wellbeing danu.

promo Ivana Plechinger