Sensa u vašim rukama: Novi broj, na kioscima od 25. rujna uz časopis Story, odvodi u jesen koja ispunjava

Uz najnoviji Story dolazi i darovni broj Sense, koja nas uči kako se povezati s blagodatima prirode i bogatstvima koje nosimo u sebi

Sensa

Vratili smo u svakodnevici, a ona nas užurbano tjera na povratak vlastitim normama. No što je s našom nutrinom, osobom kakva smo zaista unutar sebe? Nestaje li ona s povratkom uobičajenom načinu života? Ne. Tu smo kako bismo joj ukazali na sve one vrijednosti kojih se valja prisjetiti kako bi ostala dosljedna sebi. Od njege tijela do one koja hrani um, donosimo vam načine kako se povezati s iskonskim Ja, a pritom pronaći dovoljno energije koja otvara prostore da činite više.

Razgovarali smo s poznatim švedskim bihevioristom Thomasom Eriksonom, čiji su bestseleri mnogima pomogli suočiti se sa svojim okruženjem i potom ga nadići. Aljoša Bagola, slovenski marketinški stručnjak koji nas je dosad naučio temeljima burnouta, sada nam je u razgovoru objasnio kako postaviti zdrave osobne i poslovne granice zahvaljujući kojima se kristalizira putanja prema uspješnom i ispunjenom životu.

Maria Östlin 

Istražujemo i prirodne, dostupne načine njege kože koji pripadaju tradicijama diljem svijeta, a s njima smo izgubili doticaj. Ipak, moguće im se vratiti na ekološke načine koji mogu postati i hobiji. U doba kada težimo obnovi garderobe, kako bismo se osjećali bolje, pronašli smo originalne, osviještene načine koji mogu postati zanimacija za cijelu obitelj. U želji za maštanjem otisnuli smo se na putovanje Japanom čije je ljude i način života dočarala Anja Bendeković.

Anja Bendeković 

Nismo zaboravili ni emocionalnu ravnotežu koju, u uskoro dostupnim radionicama, pomažu postići glumci Jelena Graovac Lučev i Leon Lučev. Za dodatnu inspiraciju tu je i originalna priča o temi broja nagrađivane autorice Monike Herceg.

Prirodna nutrina naziv je broja koji podsjeća na sve ono što postoji u nama, ali bez vrednovanja i spoznaje o postojanju nutrine često na nju zaboravljamo. Postoji pregršt načina da se ona ponovno razotkrije i postane dio našeg postojanja. Za svakoga je jedinstvena, poput spoznaje da svaki dan u životu donosi nova učenja i nadanja, samo ako prihvatimo da ona postoje. A za to je potrebno povezati se sa sobom.

Prodrimo ponovno do vlastitih dubina, bez zadrški, uz novo izdanje magazina Sensa, samo uz novi broj Storyja od 25. rujna 2024. godine.