2 ZNAKA SUOČAVAJU SE S IZAZOVIMA PRIJE PUNOG MJESECA: Osjećat će veliku težinu do 5. veljače

Koji se horoskopski znakovi moraju pripremiti na izazove prije punog Mjeseca?

Shutterstock

Dana 5. veljače očekuje nas pun Mjesec u Lavu koji nas potiče da iskoračimo iz sivila i krenemo se oslanjati na vlastitu snagu, samopouzdanje i ljubav. Prepoznajemo bezbroj načina kako proslaviti život te sve ono dobro i lijepo što imamo. Istog dana nježnim i zavodljivim energijama Venere u Ribama kvadrat s Marsom u Blizancima pridružuje drskost i hrabrost u ostvarenju ljubavnih ciljeva. Nezaustavljivi valovi strasti preplavljuju sve naše granice i prepuštamo se ljubavi. Ipak, u tjednu prije punog Mjeseca, dva bi se horoskopska znaka mogla suočiti s posebnim teškoćama. 

Rak
Bit ćete prilično osjetljivi ovaj tjedan jer se približavamo punom Mjesecu. Nema ništa loše u tome; zapravo je lijepo kad sve osjećaš tako duboko. Međutim, to može dovesti do toga da stvari shvaćate previše osobno, što vodi do svađa i lošeg raspoloženja u odnosima. Upamtite da riječi i postupci drugih ljudi odražavaju njihovo unutarnje stanje i nisu zapravo povezani s vama. Potrudite se slušati i razumjeti druge, umjesto da u njihovom ponašanju tražite napad na sebe.

Jarac
Previše vam je stalo do toga što drugi misle o vama, stoga uvijek pazite kako se izražavate. Ovaj tjedan, međutim, možete doživjeti neuspjeh; možda ćete reći nešto što ćete kasnije požaliti. Najviše poštovanja dobit ćete kada preuzmete odgovornost za vlastite postupke. Ispričajte se za svoju grešku, ali prije svega nemojte biti prestrogi prema sebi i oprostite sebi.

Izvor. Sensa.si