Tjedni horoskop od 30. siječnja do 5. veljače 2023. godine!

Ovan
Vaše samopouzdanje igra vrlo važnu ulogu u ovom periodu, baš kao i optimizam. Ovnovi koji su puni energije i elana, očekuje sjajan tjedan u kojem mogu lako provoditi svoje planove i dobivati nove ideje. Bit ćete zadovoljni novim prilikama koje se pojavljuju iznenada.

Bik
Ovoga se tjedna bavite dubokom analizom vašeg života. Preplavljuju vas osjećaji. Razmislite što trebate promijeniti kod sebe kako bi se izazovi smanjili. Uspoređivanje s drugima neće pomoći, fokusirajte se na svoj život i na rješenja.

Blizanci
Potpuno ste posvećeni ljubavi. Odlično je vrijeme za jačanje postojećih veza, upoznavanje roditelja vašeg partnera i druženje s prijateljima. Ako ste slobodni, bit ćete raspoloženi za sastanke s potencijalnim partnerima, flert i upoznavanje. Ipak pripazite, ne srljajte u vezu dok malo bolje ne upoznate drugu stranu.

Rak
Ovaj bi tjedan za vas mogao biti vrlo važan, i to na svim životnim poljima. Kreativna energija planeta bit će najpogodnija za rješavanje životnih problema, traženje novih hobija, probijanje i temeljno restrukturiranje vašeg života u cjelini. Imat ćete dovoljno energije i snage da se uhvatite u koštac sa svime što ste dugo odgađali.

Lav
Vašim životom vlada potpuna sloboda, smirenost, optimizam i uspjeh. Zbog nedostatka retrogradnih planeta, Lavovi doživljavaju još veći porast snage, motivacije i samopouzdanja. Došlo je vrijeme da se djeluje brzo i efikasno.

Djevica
Sve što naumite ovog tjedna ćete i ostvariti, ali nemojte puno pričati o svojim planovima za budućnost i o svojim trenutnim dostignućima. Preporučljivo je da se oslonite samo na svoje snage. Također, slušajte što vam govori vlastita intuicija - kome se možete povjeriti, a kome ne. 

Vaga
Vage će najviše uživati u opuštanju u vlastitom domu. Ovog biste se tjedna mogli posvetiti uređenju doma što će potaknuti bolji protok energije u vašem životnom prostoru. Mogli biste čuti neke tračeve, ne prihvaćajte neprovjerene informacije kao istinu.

Škorpion
Ako se već neko vrijeme suočavate s financijskim poteškoćama, vrijeme je da promijenite pristup novcu. Snaga namjere može vam promijeniti život, a ovoga tjedna vas i zvijezde u tome podržavaju. Period od 30. siječnja do 5. veljače je savršen za osobni i profesionalni razvoj.

Strijelac
Pozitivan utjecaj planeta pomoći će vam da prestanete sumnjati u sebe i napravite neki važan korak ovoga tjedna. Pravi stav pomoći će vam da iz svake situacije izađu kao pobjednici i ne izgube samopouzdanje. Očekuje vas dinamičan tjedan.

Jarac
Jedan ste od najmisterioznijih, najtajnovitijih horoskopskih znakova i ne dijelite svoju intimu s puno ljudi. To je posebno poželjno ovog tjedna, pripazite tko vam troši energiju. Ostanite dosljedni svojim vrijednostima, tijekom tjedna stvari kreću na bolje.

Vodenjak
Zaštitite se od energetskih vampira i okružite se ljudima koji su dobri, pozitivni i uvijek su uz vas. Važno je da se krećete ka svom snu, čak i ako se svima oko vas čini nedostižnim. Financijska strana života zaslužuje posebnu pažnju. Aktivirajte se i može doći do poboljšanja prihoda.

Ribe
Dobro osmišljen plan pomoći će vam da uspijete u poslu i ne propustite ništa važno. Čak i ako početkom tjedna bude nekih teškoća na radnom mjestu, do srijede bi se situacija trebala popraviti. Odnos s partnerom je sjajan.