Prvi tjedan u rujnu donosi sreću za ova 3 horoskopska znaka: Astrolozi vjeruju da određeni datumi nude veliku promjenu

Idući tjedan već započinje novi mjesec, i to prvi jesenski, koji sa sobom donosi obilje zanimljive energije, a za 3 horoskopska znaka bit će osobito povoljan

Shutterstock

Astrolozi vjeruju da će 3 horoskopska znaka uživati u posebno povoljnoj energiji za njih tijekom idućega tjedna. Naime, započinje nam novi mjesec, a okružit će ga snažna astrološka gibanja koja će goditi spomenutim znakovima zodijaka.

Evo tko se može veseliti početku rujna.

1. Bik

Još tijekom nedjelje Bikovi će osvijestiti kako im rujna donosi posebno zanimljiva gibanja. Dakle, 1. rujna svoj retrogradni hod započet će Uran u znaku Bika, a energija će se osjećati danima nakon početka ove vrtnje. Bikovi će biti okruženi motivom promjene – one koja im služi, ali i one koja im ne služi pa se moraju vratiti na staro.

Ako su se suočavali s iznenađujućim ili uznemirujućim događajima, možda će početi dobivati jasnije uvide i dublje razumijevanje.

2. Djevica

Jedan od najsretnijih dana tijekom rujna bit će onaj kada mladi Mjesec uđe u zemljani znak Djevice 2. rujna. Možda će se osjećati sigurnijima u vezi s putem ispred njih, ili će vidjeti svjetlo na kraju tunela u vezi s nekom situacijom koja ih je već duže vrijeme zabrinjavala.

U svakom slučaju, Djevice će uživati u ovom danu koji će im donijeti sreću i uzbuđenje oko svega što tek dolazi u njihovom životu.

3. Jarac

Tijekom 1. rujna Pluton je napustio znak Jarca, a to ujedno znači kako se Pluton više nikada neće vratiti u Jarca tijekom našeg života. Zbog toga je ovo vrlo osebujan period za sve nas, ali osobito za Jarca, kako bi zaokružili sve kroz što su prolazili od 2008. godine kada je Pluton prvi put ušao u Jarca.

Kao planet smrti i ponovnog rođenja, ovaj Plutonov potez vodi ih ka razmišljanju o svom prethodnom putovanju i lekcijama koje su im pomogle, ili tek mogu pomoći, da dođu do točke gdje žele biti.