Dnevni horoskop za 17. rujna 2024. godine: Mnogi su skloni nervozi, ali riječ je o samo kratkom periodu

Saznajte što vam donosi horoskop za 17. rujna 2024. godine!

Shutterstock

Pročitajte u nastavku vaš dnevni horoskop za 17. rujna 2024. godine i doznajte kako su vam zvijezde naklonjene!

OVAN

Vaše samopouzdanje neće biti na uobičajenoj razini, ali rado ćete prihvatiti izazove, posebno one poslovne. Možda i nećete biti uvjerljivi od prve i prodati neku ideju, no ne odustajte. Budite uporni, ali istovremeno nježni. Znate kako se ništa ne postiže na silu. Uskoro ćete uspjeti sve uvjeriti u ono za što znate kako je ispravno.

BIK

Rasprave s prijateljem ili članom grupe danas bi mogle biti izazovne jer bi se zbog nekoga mogli osjećati umanjeno. Možda je ta osoba starija ili iskusnija, ali i vi imate pravo izraziti svoje znanje, također temeljeno na iskustvu ma koliko god ono dugo bilo. Ne opterećujte se ako danas nećete imati željeni utjecaj. I takvi se dani jednom moraju dogoditi.

BLIZANCI

Danas ste u malom zastoju. Osobe na položaju autoriteta jednostavno nisu u stanju razumjeti ideje koje želite da vam odobre. Danas na vas zapravo utječe pomrčina Mjeseca na vrhu vaše karte, što znači kako ste spriječeni u napretku. No, samo danas. Stoga se opustite i učinite nešto za sebe.

RAK

Naiđete li na razgovor koji se zasniva na, za vas, kontroverznim temama – ne ulazite u raspravu. Radije, pripazite što govorite. Jednostavno nećete imati priliku naći zajednički glas s drugima. Mnogi će se baviti pitanjima zakona ili određenim pravilnicima. Zadubite se u informacije i dobro pročitajte mala slova.

LAV

Mnoge će mučiti financije ili pitanja uz vlasništvo, nekretnine. Imate li dugove, sada je prilika za promisliti kako ih se riješiti. Ne činite išta brzopleto već dobro razmotrite svoje mogućnosti i prilike zahvaljujući kojima se vaša situacija može promijeniti. Ako se nađete u razgovoru s osobom koja širi negativnu energiju, pustite prvo da se smiri, a zatim reagirajte.

DJEVICA

Osjećate napetost, no to je sve utjecaj Mjeseca danas na vaš znak. Lako će vas iz takta izbaciti ili partner ili druge bliske osobe, a zapravo neće za to imati stvarnog povoda. Ne pravite problem tamo gdje ga nema. Opustite se, pokušajte se kontrolirati na taj način i ne dopustite sebi uništiti dan vlastitim pretjerivanjem.

VAGA

Problemi koji su vezani uz posao ili možda nešto u vezi s vašim zdravljem ili kućnim ljubimcem danas bi mogli biti izazovni. Uglavnom, ovo je povezano s energijom Mjeseca koja dolazi do vrhunca. Važno je znati da se ta energija rasprši za 48 sati. Danas radije pognite glavu i izdržite. Nekada je to zaista najlakša stvar, koja vam najmanje šteti.

ŠKORPION

Možda vam i treba zabave i druženja, no danas ih radije izbjegnite. Imate li djecu, pripazite jer mnogi su danas skloni maloj nepažnji i nezgodama. Prihvatite kako postoje sumorni dani na koje ne možete utjecati i pazite na sebe i svoje najmilije. Provedite večer u ugodnom kućnom raspoloženju.

STRIJELAC

Danas biste se mogli osjećati rastrgnuti između obiteljskih i poslovnih zaduženja. Čemu dajete prednost? Upitajte se gdje ste, u svemu tome, vi. Vaše obaveze i odgovornost samo se uvećavaju, a vama je potrebna promjena. Snalažljivi ste, ne bojte se rizika.

JARAC

Obratite pažnju na sve što govorite i radite danas jer je ovo dan sklon nezgodama za vaš znak. Također, oduprite se porivu prema samokritičnosti. Negativnost vas samo paralizira i oduzima cijenjenu energiju. Život će izgledati drugačije za dan ili dva. Ovo je samo kratki tamni oblak na vašem horizontu.

VODENJAK

Financijska situacija će danas biti teška. Nešto bi moglo propasti. Možda se osjećate slomljeno. Loša kupnja može izazvati žaljenje. Može biti bilo što. Držite se, jer će do četvrtka stvari izgledati radikalno drugačije.

RIBE

Ovo je izazovan dan jer na vaš znak utječe pomrčina. To bi moglo stvoriti napetost između vas i partnera, bliskih prijatelja pa čak i ostalih članova javnosti. Ostanite mirni. Ključno je preživjeti sljedećih 48 sati, kako biste nastavili i vratili se u normalan tijek rada prema uspjehu.