Tijekom sezone horoskopskog znaka Vage koja traje od 23. rujna do 23. listopada, odnosi, veze i obveze dolaze u prvi plan. Posebno se ističe pomrčina 2. listopada, koja simbolizira ciklus osobnog rasta kroz odnose s drugima, piše Forever Conscious.

Mars će proći kroz Raka, što može izazvati emocionalne promjene, dok će Jupiter putovati retrogradno, pozivajući na refleksiju o postignućima od svibnja prošle godine. Evo kako će ovaj period utjecati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Očekuje vas izuzetno transformativna sezona koja će posebno snažna biti tijekom pomrčine. Pomrčine često donose neočekivane promjene, a s pomrčinom 2. listopada vjerojatno ćete osjetiti povećanu energiju u svojim osobnim i profesionalnim odnosima. Dok neke veze sada mogu prekinuti, druge tek počinju - prepustite se energiji koju vam svemir šalje.

Bik

S moćnim Plutonom koji aktivira genijalni planet Uran u vašem znaku, bljeskovi neočekivanih uvida sigurno stižu u pravo vrijeme. Vaše radno opterećenje također će se povećati tijekom ove sezone zbog pojave pomrčine Sunca mladog Mjeseca 2. listopada. Međutim, pobrinite se da zaštitite svoju energiju tako što ćete se dovoljno odmarati.

Blizanci

Ova bi vam sezona mogla donijeti divna iskustva! Merkur, vaš planet, putovat će u vašoj petoj kući romantike, zadovoljstva i užitka između 26. rujna i 12. listopada. Budući da je ovo ujedno i sezona pomrčina, svatko tko sada uđe u vaš život tu je s posebnim razlogom pa donosi izuzetnu inspiraciju i pozitivnu energiju.

Rak

Primijetit ćete da imate višak energije tijekom ove sezone i bit će važno kako ćete je koristiti. Kad god vam zatreba, Mars vam može pomoći da ostvarite teške zadatke, samo budite oprezni tijekom punog Mjeseca 17. listopada, jer bi ovaj energični pogon potencijalno mogao dovesti do izgaranja ako zanemarite potrebne stanke.

Lav

Volite društveni aspekt sezone Vaga, ali ove godine se možda nećete osjećati super društveno i morat ćete uštedjeti malo energije. Ove sezone bitno je da naučite kako učinkovito upravljati svojom energijom. Ljubavna Venera će poboljšavati vašu četvrtu kuću doma i obitelji tijekom cijelog mjeseca, stvarajući drage trenutke s onima s kojima provodite najviše vremena zajedno.

Djevica

Početak će imati vrlo praktičnu energiju, donoseći teme i razgovore oko novca, resursa, pa čak i osobnih vrijednosti. To će posebno vrijediti između 30. rujna i pomrčine Sunca mladog Mjeseca 2. listopada, što bi moglo donijeti mogućnost stvaranja novog izvora prihoda za vas. Kako dolazi drugi dio sezone, vaš fokus se okreće prema odnosima. Počevši od 4. listopada, Venera i Saturn će se udružiti kako bi potaknuli razgovore o predanosti, partnerstvu, pa čak i intimnosti.

Vaga

Ova sezona označava završetak značajnog putovanja za vas, usredotočenog na odbacivanje vašeg starog identiteta kako biste stvorili potpuno novi. Očekujte da se nova vrata sada zatvaraju i otvaraju za vas, potičući istinsku želju da ostanete autentični i vjerni svojim željama. S vašim planetom Venerom koja se cijeli mjesec kreće kroz Škorpiona, otkrivate da preferirate dublje i smislenije veze u svim životnim sektorima, a ne samo partnerskim.

Škorpion

Vaša ionako privatna priroda će se produbiti, ali to ne znači da vas očekuje dosadna sezona. Budući da Mars putuje prema vašoj devetoj kući istraživanja, mogli biste osjetiti želju da otputujete na mjesto blizu vode, gdje možete doživjeti nezaboravne trenutke s posebnom osobom. Promjene se događaju onda kada ih najmanje očekujemo!

Strijelac

S Venerom i Marsom, koji prolaze tajnovitim carstvima u vašoj astralnoj karti, samoća će postati vaš saveznik, vodeći vas kroz introspekciju i emocionalna otkrića. 17. listopada bit će datum kada vas očekuje iznenadna i potpuno neočekivana promjena koja bi vas čak mogla i uznemiriti, ali ljubav će upravo tada cvjetati.

Jarac

Kako dolazi ultra-snažna pomrčina Sunca mladog Mjeseca 2. listopada, sve ste bliže zatvaranju jednog poglavlja svog profesionalnog života. Istina je da ste prošli kroz puno promjena, stoga svakako slavite svoju otpornost i sposobnost da ostanete fleksibilni u suočavanju s nedaćama.

Vodenjak

Posao, novac i napredak bit će glavni motivi tijekom ove sezone. Što se tiče karijere, napredovat ćete zahvaljujući Veneri, planetu novca, koja putuje u vašem sektoru karijere jer stvara pozitivne veze s tri planeta 4. listopada, 7. listopada i 15. listopada. Ulazak Marsa u znak Raka također će pomoći, držeći vas angažiranima i zainteresiranima za projekte da radite najbolje što možete.

Ribe

Snažna pomrčina Sunca mladog Mjeseca tjera vas da prihvatite introspekciju kako biste si mogli postaviti sva pitanja o tome koje su vaše istinske životne želje. Iako bi ovo mogao biti intenzivan proces, pomoći će vam razotkriti informacije koje su bile pohranjene duboko u vama već neko vrijeme. U ovom trenutku prigrlite kaos, znajući da je sve to dio vašeg kozmičkog sjaja!