Tjedni horoskop od 21. do 27. listopada 2024. godine: Netko osjeća blage tenzije, a Strijelci napuštaju uhodanu rutinu

Saznajte što vam zvijezde spremaju u tjednu od 21. do 27. listopada 2024. godine

Shutterstock

Tjedni horoskop od 21. do 27. listopada 2024. godine!

OVAN

Ovaj tjedan mogli biste osjetiti nalet energije, ali je važno usmjeriti je na pravi način. Fizička aktivnost mogla bi vam pomoći da se riješite viška napetosti. Budite oprezni u komunikaciji s bližnjima, jer impulzivnost gotovo uvijek dovodi do nesporazuma.

BIK

Mogla bi vas pratiti sitna napetost, kao da nešto nije u potpunosti jasno. Usmjerite se na ono što možete kontrolirati i ne dopustite da vas mali problemi izbace iz ravnoteže. Ulazak Sunca u znak Škorpiona 22. listopada može donijeti ovu blage tenzije, ali one će brzo proći. Usmjerite se samo na ono što možete kontrolirati.

BLIZANCI

Očekujte dinamičan tjedan ispunjen neočekivanim susretima i novim informacijama. Vaša mentalna energija bit će na vrhuncu, no pokušajte ostati fokusirani na ono što je zaista važno. Nemojte dopustiti da vas odvuku sitnice koje ne doprinose vašim ciljevima.

RAK

Tjedan pred vama donosi duboka emocionalna otvaranja. Mnogi će od vas osjetiti veću povezanost s vlastitim osjećajima, a to će vam omogućiti da bolje razumijete vlastite potrebe. Utjecaj Sunca u Škorpionu može dodatno p otaknuti ovu emocionalnu otvorenost, ali iskoristite ga za pozitivnu introspekciju.

LAV

Vaša samouvjerenost mogla bi biti ključna za uspjeh ovog tjedna. No, budite pažljivi kako ne biste prešli granicu i postali previše dominantni u situacijama koje traže suradnju. Otvoreni razgovori s drugima pomoći će vam da zadržite ravnotežu.

DJEVICA

Ovaj tjedan može vam donijeti priliku da se vratite osnovama i obnovite neke stare navike koje ste možda zanemarili. Uložite vrijeme u osobni razvoj i organizaciju. Kroz strukturirani pristup, postići ćete stabilnost u svakodnevnim zadacima.

VAGA

Vama je ovaj tjedan povoljan za jačanje osobnih odnosa. Možda ćete osjetiti potrebu za skladom i ravnotežom više nego inače, a to će se odraziti na vaše interakcije s drugima. Neka vaše riječi budu odmjerene, ali i iskrene.

ŠKORPION

Intuicija će vam biti na vrhuncu, pogotovo u drugom dijelu tjedna. Spomenut ulazak Sunca u vaš znak pojačat će vašu sposobnost da predvidite stvari prije nego se dogode. Osluškujte svoj unutarnji glas, jer će vam donijeti jasnu sliku o tome kamo trebate usmjeriti energiju.

STRIJELAC

Ovaj tjedan mogao bi vas navesti na dublje promišljanje o smislu onoga što radite. Nije vam dovoljno slijediti rutinu, tražit ćete dublji značaj u svakodnevnim zadacima. Moguće je da ćete naići na trenutke tišine koji će vam otvoriti prostor za unutarnje uvide. Nove prilike možda neće izgledati spektakularno na prvi pogled, ali ispod površine kriju vrijedne lekcije.

JARAC

Tjedan pred vama donosi prilike za stabilnost, ali i za suočavanje s odgovornostima. Budite spremni preuzeti kontrolu nad situacijama koje vam dolaze na put. Vaša upornost i praktičnost bit će vaši najbolji saveznici.

VODENJAK

Fokusirajte se na obiteljske odnose i ljubav. Ovo je tjedan koji vam može donijeti emocionalnu podršku iz okruženja, ali i priliku da produbite veze s voljenima. Razgovori koji će se odvijati bit će ključni za jačanje obiteljskih temelja.

RIBE

Posvetite se poslovnim zadacima, ali nemojte zanemariti vlastite potrebe. Obratite pažnju na intuiciju, jer bi vam ona mogla pomoći u donošenju važnih odluka. Ako se nalazite pred krajem neke situacije, prihvatite to kao priliku za novi početak.