Sezona Škorpiona koja dolazi između 22. listopada i 21. studenog drži se svojih vrlo transformativnih i emocionalnih vibracija. Bez obzira na vaš znak, svi ćete biti nadahnuti da utjelovite arhetip šamana, tražeći duboke, duhovne istine kako se novi putovi budu otvarali točno pred vašim očima, piše Forever Conscious.

Evo što vas očekuje tijekom ovogodišnje sezone Škorpiona.

Ovan

Škorpion vlada transformacijskim sektorom vaše karte, što znači da ćete biti duboko u introspekciji, pokušavajući shvatiti nešto važno. Tražite odgovore i sigurno ćete ih pronaći zaranjanjem u sve ezoterične i misteriozne prakse, poput tarota i astrologije.

Dopustite sebi da uđete duboko u sebe, posebno između 23. listopada i 3. studenog, kada se vaš planet Mars sukobljava s Plutonom, planetom transformacije. Napetost koju osjećate tijekom ovog vremena dat će vam naznake o tome da vam je potrebno iscjeljenje.

Bik

Tijekom sezone koja je pred nama, vaš će fokus biti na odnosima - na njihovom vaganju, produbljivanju, a možda čak i ponovnom pregovaranju.

Nakon što dođe mladi Mjesec 1. studenog, počinje se stvarati dugoročni osobni odnos ili poslovno partnerstvo. Ovo je fantastični trenutak da odredite namjere o tome koga želite u svom životu - bilo da se radi o romantičnim ili profesionalnim vezama, kao i prijateljstvima.

Blizanci

Poslovni segment izgleda naporan, ali i vrlo produktivan, jer će vaš teret najvjerojatnije biti malo veći od uobičajenog. Od ožujka 2023. godine Saturn, planet samosavladavanja, pomaže vam u produbljivanju predanosti karijeri.

Ako do kraja sezone primijetite da vam je potrebno više truda da biste ostvarili svoje snove, rijedak i epski ulazak Plutona u vašu devetu kuću učenja mogao bi biti ono što će vas nadahnuti da se prijavite za tečaj ili čak ozbiljnije obrazovanje.

Rak

Volite sezonu Škorpiona, jer je to doba godine tijekom kojeg vam svemir daje mjesta za opuštanje, zabavu i uživanje u životnim zadovoljstvima. Venera koja putuje u vašem radnom sektoru do 10. studenog znači da ćete biti zauzeti na poslu, ali ćete i dalje imati vremena za uživanje u kvalitetnom vremenu s onima koje volite.

Tijekom sukoba Marsa s Plutonom 3. studenog, mogli biste primijetiti neusklađenost prioriteta između vas i romantičnog (ili poslovnog) partnera, kada će kompromis postati važan za nastavak stvari. Budući da se radi o dugoročnom utjecaju (koji se proteže do početka 2025.), nemojte se osjećati kao da morate odmah "shvatiti stvari".

Lav

Ovo je sezona na koju treba obratiti pozornost, jer će vam dati uvid u način na koji ćete se transformirati dok prelazimo iz 2024. u 2025. godinu! Zbližavanje s novim, ali i već poznatim ljudima nije uvijek lako, kao što biste mogli primijetiti oko 24. listopada i 3. studenog, kada je Pluton aktiviran u vašem sektoru odnosa.

Ostanite fleksibilni tijekom punog Mjeseca ovog mjeseca 14. studenog, koji donosi energiju promjene u vaše profesionalno okruženje. Uz uspone i padove sada daje pristup vašoj genijalnosti i kreativnoj energiji svemira, pa pokušajte osmisliti pozitivna okretanja za sve vijesti koje biste mogli primiti.

Djevica

S vašim planetom Merkurom koji putuje u znaku Škorpiona do 1. studenog, mogli biste biti vrlo usredotočeni na dovršavanje istraživačkog ili spisateljskog projekta. Unutar ovog procesa, mogla bi vam sinuti briljantna ideja oko 30. listopada, stoga nemojte odbacivati intuitivne bljeskove, čak i ako se na prvu čine 'previše'.

Zbog utjecajne opozicije Mars-Pluton, ova sezona također donosi promjene u vašim prijateljstvima. Period između 22. listopada i 4. studenog, mogao bi potaknuti tračeve, pa čak i dramu unutar vašeg kruga. Iako se sada može činiti kao dobra ideja prepustiti se sočnom slušanju, imajte na umu da biste, ako to učinite, mogli otvoriti vrata priči koja će se razvijati u narednim mjesecima.

Vaga

Umjesto da se fokusirate na svoj osobni život, nebo vam usmjerava pažnju na karijeru, ističući potrebu za ravnotežom kao i jasnim granicama. Oko 4. studenog možda ćete morati raditi prekovremeno, i dok bi se neki zahtjevi šefova ili kolega mogli činiti prihvatljivima, ako kažete da, to bi vas moglo pripremiti za izgaranje u budućnosti.

Ključ je u pametnijem, a ne nužno napornijem radu, stoga započnite sezonu na pravi način pronalaženjem neobičnih (ali i briljantnih) načina za rješavanje zahtjeva vašega posla, osobito između 24. i 28. listopada.

Škorpion

S vaša dva planetarna vladara, Marsom i Plutonom, superaktivnima na nebu, ova rođendanska sezona obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih! Svemir će vam utrti put da radite ono što najbolje znate, a to je transformacija iznutra prema van.

Tijekom čarobne mjesečeve faze ove sezone 30. i 31. listopada stvorite kontemplativni prostor kako biste zumirali velike teme koje su vam se dogodile između 2008. i sadašnjeg trenutka. Imajući to na umu, kako vidite sebe da ćete promijeniti svoj fokus u sljedećih dvadeset godina? Zapišite te namjere tijekom mladog Mjeseca 1. studenog, koji se događa u vašem znaku, a nosi energiju dugoročnog uspjeha!

Strijelac

Ova vam sezona donosi idealnu kombinaciju zabavnih, ugodnih i opuštajućih vibracija. Dva planeta Sunce i Mars će se udružiti kako bi zapalili vašu želju za odmorom i opuštanjem. To će biti posebno istinito dok ulazimo u supernapet sukob Mars-Pluton 3. studenog koji bi vas mogao zbuniti oko škakljive situacije koja uključuje novac, intimnost ili važan poslovni ugovor.

Usput, ovo nije vrijeme za riskiranje - umjesto toga, najbolje je zauzeti oprezan pristup, jer je ovo dugoročna energija koja će vas voditi od 2024. do 2025. godine.

Jarac

Ova sezona Škorpiona obećava da će biti jedna od vaših najmoćnijih u posljednje vrijeme! Kako ste se i na koji način promijenili od 2008. godine? Tada je moćni i transformativni Pluton prvi put ušao u vaš znak, napuštajući ga zauvijek 19. studenog.

Ako su se određeni osobni ili profesionalni projekti sporo odvijali posljednjih nekoliko mjeseci, to bi se moglo promijeniti kada se vaš planet Saturn probudi iz svog dugog nebeskog sna 15. studenog. Počevši od sada, komunikacija će postati prioritet, što će najvjerojatnije donijeti potrebu za pisanjem rada, prijedloga ili možda polaganjem važnog ispita.

Vodenjak

Koliko ste vjerni svom osjećaju za autentičnost? Za vas je cijela ova sezona obojena epskim ulaskom Plutona, planeta transformacije, u vaš znak. Ovaj polagani, ali duboki utjecaj natjerat će vas da napravite potrebne promjene kako biste se vratili u kontakt sa svojom osobnom moći.

Škorpion vlada vašim sektorom karijere i vidljivošću u javnosti, tako da možete očekivati napredak u ovom području svog života. Konkretno, mladi mjesec 1. studenog mogao bi donijeti početak projekta, ugovora, pa čak i potpuno novog posla ili putanje karijere.

Ribe

Bogata Venera bit će na vašoj strani ove sezone, pomažući vam da napravite korake u svojoj karijeri do 10. studenog. Iako biste mogli naići na problem ili odgodu oko 28. listopada, do 3. studenog bit ćete sretni što ste uložili svoj trud i optimizam u ovom području vašeg života.

Vaša druga velika vijest ove sezone je Pluton — planet transformacije — koji ulazi u jedan od duhovnih sektora vaše karte. Počevši od 19. studenog, mogli biste primijetiti želju da radite s bilo kojim mističnim ili psihološkim praksama koje vam pomažu da postignete duboki osjećaj iscjeljenja.