Pomrčina Sunca u Vagi 2. listopada donosi dramatičnu energiju: 3 znaka očekuju ljubavni problemi pa čak i mogući prekid

Pomrčina Sunca u Vagi dramatično će najaviti početak novog astrološkog mjeseca jer predstavlja nove početke i obećava promjenu, osobito na ljubavnom planu

Shutterstock

Astrolozi vjeruju kako su upravo pomrčine najmističnija razdoblja tijekom astroloških gibanja, a listopad 2024. godine otvaramo s pomrčinom Sunca u znaku Vage već drugi dan. Ova će pomrčina sasvim sigurno najaviti početke i završetke, bit će aktualne teme koje smo ranije pokušali zatomiti, a napetost će se osjećati u zraku.

Ljubavna dinamika bit će u središtu pažnje za 3 horoskopska znaka koje očekuju određeni problemi, a netko će čak možda i doživjeti prekid jednog odnosa. Evo tko će dugo pamtiti ovu pomrčinu. 

1. Ovan

Kao prirodni partner Vage i znak suprotan na zodijačkom krugu, Ovnovi će osjetiti direktne posljedice ove pomrčine. Njihov impulzivan pristup može rezultirati burnim svađama ili raskidima, osobito ako su već postojali problemi u vezi. Razmislite isplati li se dugoročno ulagati u odnos koji puca već na početku? Budite mudri i stavite sebe na prvo mjesto.

2. Rak

S obzirom na to da Rakovi teže emocionalnoj sigurnosti i stabilnosti, ovakva dramatična energija u Vagi može narušiti njihovu sposobnost održavanja harmonije u vezama. Stres oko ljubavnih pitanja može dovesti do većih napetosti, ali astrolozi savjetuju da ne donosite velike odluke tijekom ovoga dana. Uskoro nastupa mirnija i harmoničnija energija koja će vas usmjeriti u drugome pravcu.

3. Vaga

Kao znak koji direktno doživljava pomrčinu, Vage će osjetiti snažan utjecaj na osobne i ljubavne odnose. Ovaj period može donijeti sukobe, emocionalne izazove i emocionalne završetke koje su možda već neko vrijeme prisutni ispod površine. Prošlost ne smijemo gurati pod tepih, nego je važno barem introspekcijski suočiti se s njezinom energijom - suprotstavite se emocijama, ne bježite od njih.