8 SIGNALA PUTEM KOJIH VAM SVEMIR PORUČUJE DA VAM STIŽE SRODNA DUŠA: Vaša intuicija i srce osjetit će njezinu energiju

Saznajte sve o predosjećajima koji vam predviđaju veliku ljubav

Pexels

Vaša srodna duša će se pojaviti kada budete spremni za taj susret. Mnogi nakon niza emotivnih promašaja odustanu, govoreći sebi da više neće vjerovati u nju, ali prava ljubav postoji i u nju nikada ne smijete gubiti vjeru. Srodna duša je netko tko će vam otkriti nove dimenzije ljubavi i pokazati kako to izgleda kad se s nekim spojite u jedno.

Kad je vaša srodna duša vrlo blizu, vaša intuicija i srce osjećaju njezinu energiju i to vam poručuju putem ovih signala:

1. Snovi postaju živopisni i romantični

Moguće je da ćete odjednom početi sanjati realistične snove koje ćete doživljavati kao stvarnost – a ona će se doimati se romantičnom i uzbudljivom.

2. Ispunjavaju vas pozitivne emocije

Osjećate se živo, radosno, živahno i inspirirano. Ove emocije su neka vrsta unutrašnje svjetlosti koja izlazi iz vas i privlači druge.

3. Odjednom želite napredovati, rasti

Ako se posvećujete sebi, svojim željama, potrebama i razvijate se na svim poljima, to je znak da se vaša srodna duša približava. Vi se usavršavate, ali se u isto vrijeme usavršava i vaš budući izabranik. U toj fazi, oboje pronalazite svoj put jedno prema drugome.

4. Imate jasnu viziju partnera koji vam je potreban

Sigurno imate u glavi nacrtanu viziju i sliku idealne veze. Međutim, ponekad ono što vam treba nije ono što ste zamislili u svojoj glavi. Na primjer, možete imati sliku partnera atletske građe s plavom kosom i zelenim očima, druželjubivog, pažljivog i velikog ljubitelja životinja. Ali ono što vam se pokaže potrebnim može biti nešto sasvim drugo, na primjer, empatija, ljubaznost ili zdrav način života.

5. Čini se da ljubav u svim svojim manifestacijama i oblicima lebdi oko vas

Gdje god da pođete, primjećujete signale ljubavi oko sebe. Čujete romantičnu glazbu, vidite parove koji se drže za ruke, osjećate ljubav u zraku. U početku, ovo vas iznenađuje i možda malo zbunjuje, ali ovo su sve signali da ljubav stiže u vaš život. Ona vas priprema za njezin veličanstveni dolazak.

6. Otvarate se svemu što vam život nudi

Spremni ste za promjene, ne bojite se zakoračiti u nepoznato. Lakše napuštate svoju zonu ugode nego prije.

7. Razmišljate o lekcijama koje ste naučili iz svojih bivših veza

Prestali ste patiti za bivšim partnerima i sada promatrate ta iskustva isključivo kao bogate lekcije iz kojih možete izvući dobre zaključke. Zatvorili ste vrata prošlosti i spremni ste živjeti u sadašnjosti.

8. Imate obilje pozitivne energije

Vaša razina energije raste i osjećate pozitivne vibracije koje vas potiču da budete aktivniji. Ujutro se budite veseli i odlično raspoloženi. Osjećate sreću bez nekog posebnog razloga – a to je znak lijepe promjene...