Tijekom života stvaramo brojne emotivne, duhovne i osobne odnose, a mnoge od njih odlikuje nevjerojano jaka povezanost koja se manifestira preko osjećaja. Odnosi s jakom duhovnom povezanošću imaju sposobnost da prenose emocije osobe s kojom ste povezani, pa ćete s tom osobom proživjeti, sreću tugu, strah, bijes... Sve dok se vaša duhovna veza traje, dobijat ćete povratne informacije u vidu emocija. Ova povezanost postaje još jača kada neka osoba misli na vas, a evo što osjećate u trenutku kada nekome jako nedostajete:

1. Val neočekivanih osjećaja

Ako netko misli na nas i nedostajemo nekoj bliskoj osobi, javit će se neočekivane emocije, najčešće osjećaj praznine i usamljenosti. Iako ste dobro raspoloženi i energični, ako odjednom osjetite promjenu raspoloženja i veliku čežnju, moguće je da netko baš u tom trenutku razmišlja o vama. Ovi osjećaji se javljaju kao posljedica energetskih vibracija koje šalje osoba s kojom ste spiritualno povezani.

2. Konekcija u snovima

Ako često sanjate osobu s kojom ste trenutno razdvojeni ili ste s njom njegovali odnos u prošlosti, moguće je da ta osoba misli na vas. Vjeruje se da zbog blokirane energije neke energetske vibracije ne mogu stići do vas dok ste svjesni, pa se onda manifestiraju u snovima.

3. Magičan sinkronicitet

Sinkronicitet je glavni znak duhovne povezanosti s nekim, pa se nemojte iznenaditi ako jedinu osobu iznenada i često srećete na neočekivanim mjestima u neočekivano vrijeme. Moguće je da ta osoba često misli na vas, a samim tim vaše energije se nevjerojatno privlače.