10 ZNAKOVA DA VAM KOZMOS MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE: Ovo su signali kozmičkog buđenja

Uz pomoć ovih 10 znakova postat će vam jasnije da vam kozmos trenutno pomaže promijeniti život na bolje. Osjećate li ih?

Shutterstock

Kozmičko buđenje je trenutak kada se naš život počinje mijenjati na bolje. To je veliki dar za naš trud i rad na sebi, a kozmos nam je na tom putu pomagao, ali nam pomaže i tijekom buđenja. Promjene, čak i kada su dobre, mogu biti teške, jer se ljudi lako "zaglave" u zoni komfora i opterećeni teretom strahova, smatraju da je sve van te zone za njih nepouzdano, rizično i da može narušiti njihov trenutni život. Ali, kada čovjek krene u potragu za svojim smislom, ispunjen nadom da zaista može ostvariti svoje snove, polako se počinje mijenjati i usvaja dobre promjene, a kao rezultat tada dolazi do velikog kozmičkog buđenja.

Evo koji znakovi ukazuje da vam se događa kozmičko buđenje koje mijenja život:

1. Vraćamo kontrolu nad vlastitim životom i tako ga preuređujemo kako bi bio jednostavan i lak. Unosimo neophodne promjene kako bismo svoj život učinili smirenim i pozitivnim.

2. Postajemo svjesniji svoje podsvijesti i poduzimamo korake da je zaštitimo od nepotrebnih informacija i toksične energije.

3. Počinjemo preuzimati odgovornost za svoje tijelo i prestajemo se upuštati u aktivnosti poput samokritike, pretjeranog perfekcionizma i nadmetanja.

4. Oslobađamo svoju prošlu i sadašnju životnu karmu. Također, koristimo meditaciju za održavanje energetske ravnoteže.

5. Učimo kontrolirati negativne emocije. Odustajemo od svih strahova i spremni smo krenuti na novo putovanje emocionalne smirenosti i stabilnosti. Postajemo svjesniji svijih čakri, dovodimo ih u balans održavajući na taj način vibracije visoke frekvencije.

6. Kontrolom nad krunskom čakrom povezujemo se s Univerzumom i plutamo u prostoru više svijesti.

7. Počinjemo više vjerovati svojoj intuiciji i energetskim impulsima. Otpuštamo svoj ego da bismo bolje vidjeli sadašnjost i tako promatramo ljude i tumačimo ispod njihovih maski.

8. Doživljavamo vrhunsku svijest i čula. Više pažnje obraćamo na svoje snove.

9. Posvećujemo se duhovnom buđenju, otvoreni smo za njega.

10. Otvaramo svoje srce za Univerzum. Učimo svoje mjesto u Univerzumu i tako počinjemo pristupati životu s ljubavlju i smirenošću. Svakodnevno razvijamo ljekoviti osjećaj zahvalnosti.