METODA MANIFESTACIJE 1x11 TEMELJI SE NA ANĐEOSKIM BROJEVIMA: Ova praksa pisanja vrlo je moćna - privucite željeno

Isprobajte metodu manifestacije s anđeoskim brojem 111, trenutno vrlo popularnu na TikToku

Shutterstock

S desecima različitih ideja, tehnika i metoda koje vam pomažu manifestirati, osnovna premisa ostaje ista: morate promijeniti svoje misli, osjećaje i posljedično svoja djela ako želite manifestirati nešto što nije u vašem životu. Metoda manifestacije 1×11 je brza i jednostavna dnevna vježba koja se temelji na anđeoskom broju 111

Vrlo popularna metoda manifestacije 369 temelji se na Teslinim 'magičnim brojevima'. Teorija je da kada koristite ove brojeve u svojoj praksi manifestacije, iskorištavate snagu tih brojeva. Manifestacija 1×11 temelji se na istom principu. Prakticiranje metode 1×11 vrlo je jednostavno i zahtijeva malo vašeg vremena. Idealna je za zaposlene ljude i može biti nevjerojatno učinkovita ako se provodi pravilno i dosljedno. Evo kako izvodite metodu manifestacije 1×11:

- Nabavite dnevnik i zabilježite 11 dana – rezervirajte jednu stranicu za svaki dan. 
- Odlučite se za samo jednu 'stvar' koju želite manifestirati. Razjasnite što je to točno.
- Napravite afirmaciju/izjavu koja sažima ono što želite manifestirati. Napišite to kao da je već dio vašeg života. 
- Sljedećih 11 dana ispisat ćete ovu izjavu 11 puta ujutro i 11 puta navečer.
- Zapamtite uvodnu izjavu (pročitajte je niže u tekstu) i zapišite nakon što napišete svojih 11 afirmacija.
- Zatvorite oči, duboko udahnite i usmjerite pažnju na srce. Udobno se smjestite i umirite. Odvojite samo 1 minutu da jednostavno 'budete' i mirujete. 

Uvodna izjava:

Moje misli i moji osjećaji stvaraju moju vibraciju i moja vibracija diktira što privlačim u svoj život. Postoji struja obilja koja slobodno teče u svemiru i podizanjem svoje vibracije dopuštam ovoj struji da teče do mene i kroz mene. Sada svoje najdublje misli i osjećaje usmjeravam na mir, ljubav, radost, sklad i zahvalnost.

Kada prođe vaših 11 dana, napravite pauzu od nekoliko dana.  Zaboravite 'koliko dugo' može biti potrebno da se nešto manifestira. Usredotočite se samo na podizanje svoje vibracije. Zatim se posvetite ovoj praksi još 11 dana. 

Kada zapišete svoju namjeru, vidite je, čujete je. Također uzimate misao i dajete joj sadržaj – činite je vidljivom na papiru. Nema sumnje koliko su vježbe pisanja moćne i učinkovite. Metoda manifestacije 1×11 brza je i njezino rastavljanje na segmente od 11 dana je nešto što svatko može napraviti – čak i s vrlo gustim rasporedom.