Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moćan dan u znaku broja 111 - ima vrlo snažno značenje te simbolizira stvaranje i brzo manifestiranje

Autor Patricia Lucia Tomasović

Danas je ne samo dan za brzo manifestiranje nego i uvod u 11. 11. – najmoćniji dan za manifestiranje u cijelom stoljeću! Ovako ćete se pripremiti za njega

 žena, jesen Izvor: Pexels

Današnji dan nosi broj 111 i smatra se moćnim. U numerologiji anđeoski broj 111 ima vrlo snažno značenje te simbolizira stvaranje i brzo manifestiranje. Ovaj je dan i uvod u 11. studenoga, dan za koji numerolozi naglašavaju da će biti najmoćniji dan za manifestiranje u cijelom stoljeću!

Da biste ga maksimalno iskoristili, sad je pravo vrijeme da se pripremite za njega, a to ćete učiniti sljedećim koracima.

1. Otpustite – u ovo vrijeme velike transformacije pustite da ljudi, mjesta, stvari, projekti, planovi, ideje, emocije, snovi... koji vam (više) ne služe izađu iz vašeg života.
Primijetite što želi otići, za što se javlja osjećaj kako tu više ne pripada. Zamijetite kontradikcije kao i bilo koja vjerovanja i misli kojih se još držite, a više nisu u skladu s vašom realnošću, koja se ubrzano podiže na višu razinu. Zahvalite svemu što vam je dosad služilo, a potom to otpustite.

2. Imajte velike snove – posljednja dva mjeseca u godini plodno su tlo, a 11:11 kozmička pozivnica da posijete sjeme za iduću godinu. Zato se nemojte ograničiti na male pomake. Iskoristite ovu moćnu manifestacijsku energiju da probijete vlastite granice i dopustite svom umu da se širi. Osim toga, nemojte samo planirati, nego i napravite prve korake.

3. Vjerujte svojoj intuiciji – kroz portal transformacije neusporedivo ćete lakše proći budete li slijedili svoje unutarnje vodstvo i vjerovali intuiciji. Moćan priljev dvostruke doze energije broja 11 dat će golem poticaj vašim duhovnim sposobnostima, stoga je iznimno važno da ne propustite to iskoristiti za svoje najviše dobro. Slušajte intuiciju, provjerite na što upućuju vaše slutnje, slijedite znakove – to će vas voditi prema vašoj svrsi i obilju koje vas nedvojbeno čeka kada do nje dođete.

4. Dubinski hranite svoje tijelo i um – kako se približava 11. 11., ograničite svoju izloženost vanjskim poticajima, osobito onima manipulativne prirode, i umjesto toga usmjerite se na vodstvo i mudrost koji vam hrane dušu. Usto, pazite da dovoljno spavate i odmarajte se kad god osjetite potrebu za time, jedite hranu koja odgovara vašem tijelu te si s ljubavlju pružite brižnu njegu. Sve će to omogućiti da lakše prihvatite velike energetske preokrete te da, kad se za to pruži prilika, iskoračite u višu verziju sebe.

Izvor: numerologist.com