Borba protiv struje

Jeste li netko tko se pretplaćuje na raznorazne tečajeve? Ili možda redovito vizualizirate svoje ciljeve? Ili ste netko tko poduzima akcije samo kad se osjećate nadahnuto tuđim postupcima?

Izrađujete li ploče za vizualizaciju ili pokušavate pokucati na sva vrata koja daju priliku? Ili možda stalno ponavljate afirmacije?

Da, svi imamo svoje osobne snove i ciljeve. Namjeravamo veslati prema tome. I borimo se protiv struja. Ali nevjerojatno polako.

Shvaćate li koliko je posla raditi na svojim snovima? Do kraja dana to postaje iscrpljujuće.

Što ako je očitovanje snova lakše i zabavnije nego što se čini

Možda jednostavno odustajete od toga jer vam smeta vaš svakodnevni život. Radite ono na što ste sada navikli; teško vam je sve to osporiti.

Izgubite se u svijetu brige i rada s popisom obveza koji je jako dug. A onda se nagradite pretjeranim gledanjem nekih emisija, s pićima i dobrom hranom. Je li Netflix nagrada?

To je prizemni život u kotaču hrčka. Kretanje u krug i nigdje. Ali onda opet skačemo na njega. I dajemo sve od sebe. Ali to je druga zaokružena staza.

To su, također, društvene norme - bol u zamjenu za dobit. Ali što ako je očitovanje snova lakše? I puno radosnije i zabavnije nego što se čini?

Pet najčešćih prepreka na putu ostvarenja snova

Dopustite sebi da manifestirate svoje snove

Zapitajte se ovo - je li štetno eksperimentirati s novim uvjerenjima? Borba vas nije dovela do vaših snova. Pa što kažete na usporavanje? Uvijek se možete vratiti na svoj popis i život.

Svaki dan si odredite si manje zadataka. Zaigrano komunicirajte sa svemirom. Odaberite vježbe za manifestaciju koje su zabavne. Usporite. Naporan rad ne znači da ste to zaslužili. Usredotočite se na svoj život imajući prvo na umu svoju dobrobit.

Izvor: consciousreminder.com