BRUCE LIPTON - NAČIN NA KOJI MOŽETE MIJENJATI SVOJU PODSVIJEST: Jednostavan trik uključuje audio snimku

Kako promijeniti podsvijest i negativna uvjerenja? Evo što savjetuje Bruce Lipton

Pexels

Bruce Lipton, svjetski stručnjak na području epigenetike koji tvrdi da smo sami gospodari svoje sudbine (a ne naši geni), također smatra da su naša najveća ograničenja - naša uvjerenja. Na sreću, na njih možemo utjecati, odnosno reprogramirati ih. Evo kako. 

''Preporučujem da napravite i preslušavate audio snimke vlastitog glasa koje su pozitivne i u sadašnjem vremenu, kao da se uvjerenje ili osjećaj koji želite reprogramirati već dogodio. Na primjer: “Ja sam zdrav” ili “Ja sam vrijedan i voljen”. Funkcija uma je stvoriti koherentnost između vaših uvjerenja i vaše stvarnosti. Slušanje pozitivnih afirmacija i afirmacija u sadašnjem vremenu pomaže u stvaranju te koherentnosti'', savjetuje Lipton. 

Kroz ponavljanje i stvaranje navika - to je primarni način na koji stječemo podsvjesne programe nakon 7. godine. To ne mogu biti samo zaljepljeni post-it papirići na vašem zrcalu ili hladnjaku, tvrdi Lipton, ovo se mora osjetiti i doživjeti.

Naravno, to može biti teško ako doživljavamo veliki kontrast u odnosu na ono što želimo. Upamtite da su navike ponavljanje nečega iznova i iznova i iznova. Vježbanje, ponavljanje, vježbanje!