BIT ĆE TEŠKO, ALI MALI KORACI DOVEST ĆE VAS DO CILJA: Mudrost Yung Puebla - najpopularnijeg autora na društvenim mrežama

Treniranje vašeg uma da krene novim smjerom zahtijeva ponavljanje i vrijeme, smatra Yung Pueblo, jedan od trenutno najpopularnijih inspiracijskih i motivacijskih autora na društvenim mrežama

Pexels

Sljedeći put kada se uzrujate jer ste poklekli i našli se u starim obrascima ponašanjima, sjetite se da je vaša svjesnost o tome da se vraćate u prošlost, znak napretka. Samosvijest dolazi prije velikog koraka naprijed na vašem putu transformacije. 

Transformacija nije jednostavan proces. Loši dani će se sigurno dogoditi. Neuspjesi su prirodni. Očekuju vas trenuci pada. Ali na kraju, mali koraci dovest će vas tamo gdje želite. Evolucija u novog sebe je spor i namjeran proces u kojemu morate izgraditi nove navike koje su vam potrebne da živite mirnijim i ispunjenijim životom.

Treniranje vašeg uma da krene novim smjerom zahtijeva ponavljanje i vrijeme. Često će vam se činiti kao da se krećete protiv jake struje starih uvjetovanosti. Izazovan dio iscjeljenja je otpuštanje starog sebe. Kako se dubinski rad oslobađanja nastavlja, vaše će uvjetovanje postajati sve lakše i lakše. To će uzrokovati velike promjene u vašim sviđanjima, nesviđanjima, interesima, ponašanju i transformirat će ono što tražite u vezama.

Uobičajeno je osjećati unutarnju borbu u kojoj se nesvjesno pokušavate držati svog starog sebe, jer to je ono što najbolje znate. Često postoji vezanost za to kakvi ste bili, čak i ako su neki aspekti vas samih izazivali veliku napetost. Možda čak postoji pritisak vezan uz vašu percepciju gdje se borite da si dopustite vidjeti svijet na novi način. 

Budući da velik dio vaše percepcije ovisi o onome s čime ste se susreli u prošlosti, bit će vam istodobno čudno i osvježavajuće promatrati stvari i uzimati ih onakvima kakve jesu bez neprestanog vrednovanja prema onome čega se sjećate. Usmjeriti svoju percepciju na sadašnjost zahtijeva namjernu radnju.

Baš kao što ste morali obaviti posao otpuštanja, morat ćete prihvatiti novog sebe koji se pojavljuje i nastaviti s izgradnjom pozitivnih navika koje podržavaju vašu unutarnju renesansu. Ako ste ozbiljni u vezi sa svojim iscjeljenjem, trebate dopustiti da vaš identitet bude fleksibilan i da teče u smjeru koji najbolje podržava vašu sreću.