Anđeo dana: Mihael

Poruka dana: Sve ima svoje vrijeme

Sve ima svoje vrijeme pod nebom. Vrijeme samoće, vrijeme ljubavi. Vrijeme pobjede i vrijeme poraza. Svako stanje mora proći pun krug, od klice, preko rasta i cvjetanja do uvenuća. Vaša se samoća nije samo tako dogodila, zametnuli ste je negdje u nekom trenutku u vremenu, dok niste obraćali pažnju, i ako vas sada tišti, to znači da je u punome cvatu i da će doći trenutak kad će i ocvasti.

I dok proživljavate to razdoblje, negdje, u tišini jutra, dok niste obraćali pozornost, zametnuta je i klica ljubavi. I onda će se jednako tako jednoga dana „naglo“ roditi, iako je sve vrijeme rasla u vama.

Dopustite svim osjećajima da odrade puni krug rađanja, umiranja i ponovnog rađanja. Kad ste sretni, uživajte u svakom trenutku te sreće jer ona je prolazna baš kao i tuga. Kad ste usamljeni i tužni, prepustite svoje brige nebu, zazovite me i živite u dubokom uvjerenju da je to samo trenutak u vremenu i da će proći. Ove smjene, plime i oseke osjećaja, događat će se u vašem životu toliko dugo dok ne naučite lekciju po koju ste došli na svijet.