Druga četvrt u Ribama, 17. lipnja, može nas iznenaditi neobjašnjivim promjenama raspoloženja i preosjetljivošću, jer ćemo poput spužve upijati sve vibracije iz okoline. Najbolje se prepustiti maštanju, meditaciji i susretu s vlastitom dušom kroz umjetnost i ljepotu ili kroz duhovnost i religiju. Rak, Ribe i Djevica mogu doživjeti emotivne ispade koji imaju pročišćavajući učinak. Škorpion, Bik i Jarac posebno su otvoreni kreativnim nadahnućima.

S mlađakom u Raku, 24. lipnja, zaboravite na praktičnost i logiku, poslušajte svoj unutrašnji glas. Da biste ga jasnije čuli, prisjetite se svojih snova, svega što vas raduje ili zapitajte dijete u sebi kakav vam savjet može u ovom trenutku dati. Pronađite ono što stvarno želite raditi, doživjeti, s kim želite biti! Raku, Ribama i Škorpionu uvijek je potrebna ljubav i emotivna povezanost s partnerom, djecom, obitelji. Blizanci i Vodenjak, Lav i Strijelac će se iznenaditi kad primijete da im glas srca donosi praktične savjete, a sigurnost pronalaze u svakodnevnoj rutini, u poslu i dobroj zaradi. Ovan, Vaga i Jarac posvetit će se sebi jer su ih obaveze i potrebe drugih previše iscrpile. Bik i Škorpion radosno se prepuštaju putovanjima, kako stvarnim tako i onim intelektualnim ili duhovnim.

Prva četvrt u Vagi, 1. srpnja, prilika je da uravnotežimo svoje ljubavne i poslovne odnose. Slušajte pažljivo što vam partner ima reći. Promotrite što objektivnije svoje ponašanje. Prepoznajte gdje ste previše davali, a gdje ste previše uzimali. Vaga i Ovan, Jarac i Rak uz poneku neugodnu spoznaju imat će najviše posla kako bi uravnotežili davanje i primanje.

Uštap u Jarcu, 9. srpnja, vrhunac je aktivnosti koje smo osmislili i pokrenuli početkom godine. Rezultati svih naših napora postaju vidljivi. Neki će možda požaliti zbog propuštenih prilika i svoje lijenosti. Još stignemo prilagoditi ili ispraviti sve što je potrebno da bismo ostvarili maksimum svojih želja. Ostvarenje ljubavnih snova smješka se Raku i Djevici, a onih poslovnih Jarcu, Ovnu, Lavu i Strijelcu. Vaga, Blizanci i Vodenjak svoje uspjehe mjere unutrašnjim osjećajem sreće i smirene zrelosti. Sve ono što su naučili od početka godine daje samopouzdanje Biku, Škorpionu i Ribama. Spremni su za daljnja učenja, putovanja i nova prijateljstva.