Skretanje emocija u dramatično

Upravo u večer posljednjeg dana 2018. Mars ulazi u znak Ovna "paleći naše unutarnje vatre", kaže astrologica Venus Australis i upozorava na opadajući Mjesec u Škorpionu "koji bi mogao uzrokovati skretanje naših emocija u dramatično". Moramo pripaziti i na svoje riječi jer bi mogle biti obojene ljubomorom i negativnošću.

Općenito, kad Mjesec opada, to je najbolje vrijeme za rezimiranje stvari, stoga je ova faza u savršenom tajmingu sa zaključivanjem godine. Usto, "Saturn, planet obaveza i pravila, bit će u konjunkciji sa Suncem, planetarnim vladarom naših osobnosti i ega. Osim ako jedva ne čekate izaći, više zadovoljstva mogao bi vam pružiti ostanak kod kuće i sastavljanje popisa ciljeva za 2019.", ističe astrologica. 

Ovan – Svakako izađite proslaviti: vaš vladar upravo se na Silvestrovo vraća svojoj kući, gdje će ostati do Valentinova. Spreman je pomoći vam da punom parom krenete u novu godinu.

Bik – Za vas je najbolje da novogodišnju noć provedete blizu svojega doma, u društvu rodbine. Ako ste u vezi, s partnerom razgovarajte o svojim planovima prije nego što se na išta obvežete jer bit ćete skloni osloniti se na svoje emocije.

Blizanci – Pozornost bi vam se mogla usmjeriti na ulaganja i trošenje te kako možete promijeniti svoj pristup njima i biti odgovorniji u novoj godini. Napetost ćete poželjeti razbiti druženjem s prijateljima – iako je financijska odgovornost važna, ne biste smjeli dopustiti da diktira hoćete li se zabaviti.

Rak – Za novogodišnju noć želite nešto jednostavno, slatko i blizu kući. Rakovi u vezi osjećat će se povezano s partnerom te će odnos s njim biti u njihovu fokusu. Razmišljate li o budućnosti, o tome raspravite s voljenim osobama.

Lav – Novogodišnja bi vas noć mogla zateći udubljenima u misli o dužnostima što vas očekuju u 2019. godini. Možda ćete čak poželjeti preskočiti divlje zabave te si priuštiti malo odmora kako biste u dobroj formi krenuli u novu godinu. Donosite li novogodišnje odluke, raspravite o njima s voljenim osobama u udobnosti svog doma.

Djevica – Želite da vaši planovi za doček nove godine ostanu jednostavni i umjereni jer bi Mjesec mogao uskovitlati emocije. Da izbjegnete kakav sukob, astrologica preporučuje "malo samosvijesti i puno strpljenja s ostalima". Mars bi vam mogao dati magnetsku privlačnost, kako solo Djevicama, tako i onima u vezi, koje će se poželjeti povući iz gomile na privatnu zabavu udvoje.

Vaga – Ovo je vrijeme da zablistate. Samci će se poželjeti atraktivno odjenuti i baciti na zavođenje, dok će vezane Vage biti sklone izbjegavanju masovnih dočeka te naći ugodan kutak s partnerom. Vagama se može preporučiti i da same pripreme zabavu, ali da na njoj izbjegavaju razgovore o poslu te se usredotoče na pozitivno.

Škorpion – Mars vas potiče da izađete i slavite budućnost, dok Mjesec osobito snažnima čini vaše emocije – zato "izađite u svijet i pustite da te emocije teku". Samci će poželjeti otići na nekoliko partyja s prijateljima, ali moraju paziti da se previše ne izmore prije ponoći. Tajna sjajne večeri jest smanjiti očekivanja i jednostavno pustiti da se stvari odvijaju. Škorpioni u vezi željet će partnera odvući na plesni podij, samo moraju biti sigurni da je on u raspoloženju za to.

Strijelac – Vi doista imate razlog za proslavu: sva je prilika da će 2019. biti vaša godina. Jupiter, vaš vladar, već je u vašem znaku te u njemu ostaje gotovo cijelu 2019. godinu. Saturn vam sada pomaže usredotočiti se na to gdje tijekom godine možete generirati bogatstvo.

Jarac – Osigurajte da je u vašemu domu red jer Mars vas sada potiče na stvaranje više harmonije u svom životnom prostoru. Odlučite li na Silvestrovo ostati kod kuće, vaši će prijatelji imati razumijevanja za to. Ako ste u vezi, željet ćete novu godinu dočekati u miru i udobnosti svoga doma te s partnerom podijeliti svoje emocije. I samci će osjećati potrebu da novogodišnju noć provedu ušuškani na svom kauču.

Vodenjak – Svejedno jeste li samac ili u vezi, novogodišnju ćete noć provesti razmišljajući o važnosti dubljeg razumijevanja partnera te ćete prioritet dati takvom načinu vezanja s nekim.

Ribe – Vama novogodišnja noć nosi navalu emocija, mogli biste biti ranjivi, osobito kad su posrijedi vama važni projekti iz godine na zalasku. Mars će vam potpiriti ambicije da povećate svoje bogatstvo. Imate li kakve ideje vezane uz to, povucite se iz gomile da ih zapišete prije nego što ispare!

Izvor: refinery29.com