Ako vam je ikad bilo neugodno kad ste trebali govoriti pred nepoznatim ljudima – pred javni nastup vas je obuzimao stravičan strah, a na ispitu jednostavno niste mogli otvoriti usta ili ste se bojali jasno i glasno reći što mislite – stekli ste uvjerenje da ne znate komunicirati ili da niste dovoljno pametni.

Sa Saturnom u nekom od zračnih znakova taj je strah često prisutan, sve dok ne iskopate iz svojih dubina skrivenu sposobnost lakog snalaženja u svakoj društvenoj situaciji. To znači da do vrhunskog sjaja možete izbrusiti svoju skrivenu sposobnost vješte komunikacije u svim njenim oblicima, bilo govorom, pismom ili nekim kreativnim načinom poput fotografije, slike, filma ili nekog drugog oblika komunikacije.

Imate dar da s lakoćom učite i prenosite znanje i informacije. Kad vas neka krizna situacija natjera da probijete led u društvenim situacijama, primijetit ćete koliko ste spretni u povezivanju ideja i ljudi te da drugi vaše stavove rado slušaju i poštuju. Sve ćete hrabrije iznositi svoje stavove i ideje te zablistati svojim bistrim, brzim i snalažljivim umom. Iznenadit će vas snaga vaših ideja, poštovanje i popularnost koju vam one donose te sposobnost da svojim idejama mijenjate svijet nabolje.

Otkrijte gdje vam je Saturn i koje su vaše skrivene sposobnosti

Saturn u Ovnu, Lavu ili Strijelcu: Sposobnost predvodništva

Saturn u Biku, Djevici ili Jarcu: Stvaranje materijalne sigurnosti

Saturn u Raku, Škorpionu ili Ribama: Emocionalna inteligencija