Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaziel - anđeo zaštitnik Jarca i Vodenjaka

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu ...

 anđeli Izvor: Profimedia

Kaziel – umjerenost

Arkanđeo Kaziel ima posebno značenje za Jarca i Vodenjaka. Odlikuje ga umjerenost, jasnoća misli i duboko razumijevanje. Osnažuje sposobnost samokontrole, nadahnjuje intelektualne aktivnosti, potrebu za originalnim izražavanjem te razvijanjem i učvršćivanjem individualnosti. Njegov dar je sposobnost da se dobro osjećate u samoći, da tražite duboki unutarnji mir.

Kazielu se možete obratiti za pomoć kad se osjećate zanemareno ili obespravljeno, kad trpite bol gubitka ili nepravdu. Kaziel može podići teret s vaših pleća dok se ponovo ne osnažite da ga sami preuzmete. Uči vas kako ćete, uza sve nevolje, ostati smireni, bez osjećaja samosažaljenja, mržnje i želje za osvetom, prihvaćajući sve što vam život donosi. Samo tako ćete ostati otvoreni božanskoj svjetlosti svoga srca. Odjeven u tirkizno, sivo ili crno, Kaziel je snažan oslonac.

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Tagovi