Tjedni horoskop od 10. do 17. siječnja 2022. godine!

Ovan

Astrolozi savjetuju Ovnu da zadrži pozitivan stav tijekom čitavog tjedna. Uživajte čak i u malim dostignućima. Uspješno ćete savladati sve prepreke koje se pojave na putu, a zatim ćete ih potpuno zaboraviti. Očekujte dobre vijesti i na osobnom i na profesionalnom planu. Bit će potrebno malo truda da postignete ambiciozne ciljeve, a rezultat će vas iznenaditi i donijeti velikodušne nagrade. Ponedjeljak je odličan dan za izgradnju čvrstih temelja za poslovna partnerstva. Vjerojatno ste na ivici velikih promjena u svom životu. Za vikend su zvijezde također na vašoj strani.

Bik

Pokušajte ovog tjedna ne riskirati previše u financijskom smislu jer postoji veliki rizik od financijskih gubitaka. Utorak je savršeno vrijeme da promijenite nešto, prije svega u sebi. Razmislite gdje se vidite u budućnosti. Pogledajte u sebe i poduzmite akciju. Na poslu i kod kuće imate puno stvari koje ne treba odlagati za kasnije. Pokušajte odvojiti nekoliko sati svakog dana da biste ostvarili zacrtane ciljeve. Budite ljubazni i strpljivi. Savjeti bliskih ljudi vam mogu puno pomoći.

Blizanci

Astrolozi savjetuju Blizancima da ovog tjedna održe emocionalnu ravnotežu te istovremeno više vjeruju svojoj intuiciji. Ako vam je potrebna pomoć, ne oklijevajte kontaktirati svoje prijatelje. Realizacija dugogodišnjih projekata donijet će vam materijalno zadovoljstvo. Pokušajte izbjegavati konflikte s kolegama ili prijateljima. Već bliže sredini tjedna otvaraju se odlične prilike - bit će mnogo posla, pa ćete strpljenje i trud morati udvostručiti. Opustite se tijekom vikenda.

Rak

Rakovi će se ovog tjedna najviše baviti kućnim i stambenim pitanjima. Druga polovica tjedna je dobro vrijeme za potpisivanje ugovora o kupnji stana ili zemljišta. Također, u ovom periodu pružit će vam se odlična prilika za pronalazak dobrih stanara za iznajmljivanje stana ili kuće. U poslu su mogući mali gubici, ali ne treba se zadržavati na njima, jer će brzo proći i sve će doći na svoje mjesto. Vaš trud i marljiv rad donijet će vam dobre rezultate.

Lav

Pokušajte se više odmarati. Naporan rad može uzrokovati zdravstvene probleme. Pazite na prehranu, uslijed umora i stresa, moguć je povećan apetit. Astrolozi savjetuju da nađete vremena za kreativno stvaralaštvo. Radoznalost i zanimanje za nove stvari će povećati vaše sposobnosti. Bolje je da ovog tjedna ne započinjete novi posao ili projekt. Slušajte svoju intuiciju, ona vas neće iznevjeriti. Za vikend zapišite sve ideje koje vam padnu na pamet, mogu biti pokretač novih poslova. Za vikend se posvetite obitelji, godit će vam njihovo društvo.

Djevica

Osamite se i posvetite svojim mislima - što je ono što treba promijeniti da biste se osjećali bolje? Uživajte u životu. Ako ste tek započeli neku romansu, znajte da zvijezde ne garantiraju da će odnos prerasti u nešto više. Međutim, takvo iskustvo vam je neophodno i donijet će vam mnogo zanimljivih uvida. Srijeda, 13. siječanj je povoljan dan za bilo koji pothvat. Nemojte se bojati pokazati osjećaje prema svojoj obitelji, njima je zaista potrebna vaša ljubav. Tjedan obećava lakoću, čak i ako bude iskušenja, lako ćete ih savladati. Zvijezde napominju da iz neke situacije trebate izaći iz zone komfora i riskirati.