Mjesečni horoskop za veljaču 2022. godine!

Ovan

Ovaj vremenski period se teško može nazvati stabilnim. Ovnu neće biti lako izbjeći sukobe. Pokušajte više razgovarati, u suprotnom riskirate gubitak povjerenja i simpatiju voljene osobe. Moguće je da čak poželite odustati - ne donosite ishitrene i emotivne odluke. Na radnom mjestu će vas zatrpati lavina zadataka. Bez promjena na polju financija. Izbjegnite iskušenje da poboljšate svoje financije pozajmljivanjem novca. Slobodni Ovan će konačno sresti osobu koja će mu se svidjeti, pa će biti pun energije i radosti.

Bik

Za predstavnike ovog znaka dolazi vrlo dobro vrijeme, puno promjena, lijepih događaja i šansi za pobjedu. Slobodno preuzmite bilo koji posao koji je odavno odložen. Upravo sada, veljača vam daje priliku da osvojite srce voljene osobe i napredujete u karijeri. Naravno, ovako užurbani život može vam iscrpiti snagu, pa nije loše otići na kratak odmor krajem veljače. Posebna sreća prati Bikove koji su zaposleni u sferi prava. Novac će ići u vaše ruke malim, ali stalnim tijekom, pa ako već duže vrijeme planirate renoviranje obiteljskog gnijezda ili veliku kupovinu, sada je prilika.

Blizanci

Blizanci ulaze u period kada ih očekuju nova poznanstva i zadovoljstva. Budite otvoreni. Posebno morate biti oprezni u ophođenju sa suprotnim spolom. Zvijezde preporučuju Blizancima da se usredotoče na estetska zadovoljstva - idu na izložbe, koncerte, predstave i predstave kako bi razvili osjećaj za lijepo. Veljača će biti odličan mjesec za inovativne ideje. Ne bježite od pomoći - bolje je podijeliti zadatke s kolegom, ali sve učiniti na vrijeme i efikasno. U obiteljskom životu se očekuje mir i harmonija.

Rak

Rakovi opet imaju sreće! Kao i u siječnju, oni će imati malo ili nimalo napora da postignu svoje ciljeve u posljednjem zimskom mjesecu. Već je svima jasno koga je Tigar izabrao za svog favorita sljedećih mjeseci! Vreme je pogodno za uspostavljanje kontakata s drugima, a među novim poznanicima lako možete steći prijatelja. Mjesec će biti posebno uspješan za Rakove uključene u intelektualnu sferu. Najvjerojatnije ćete moći preuzeti novu poziciju ili pokazati potrebu za povećanjem plaće. Usamljene Rakove očekuje romansa, a oni koji su zauzeti morat će da napraviti balans između posla i ljubavi.

Lav

Posljednji mjesec zime donijet će sa sobom značajan broj problematičnih pitanja, ali će Lavovi i dalje biti dobro raspoloženi. Čini se kao da su ove kraljevske ličnosti postale pravi romantičari - tako često lebde u oblacima, uronjeni u snove. Pretjerana raspršenost može negativno utjecati na odnose s kolegama i menadžmentom. Sfera financija će vas oduševiti stalnim primanjima novca. Najvjerojatnije će vam čak biti vraćen stari dug. Usamljeni Lavovi mogu steći novog prijatelja, a ovaj odnos se može pretvoriti i u nešto više.

Djevica

Ovaj kratak mjesec će vam tako brzo proletjeti. Neprekidno ćete biti uronjeni u nove projekte, ideje i sastanke, obaveze... Najvjerojatnije će to utjecati na odnose s prijateljima i obitelji, koji će se žaliti na nedostatak pažnje. U karijeri će najviše sreće imati Djevice koje su zaposlene u industriji ili inženjeringu. Iznenada ćete možda dobiti veliku narudžbu ili otići na dugo poslovno putovanje u inozemstvo. Nije sve tako ružičasto s financijama. Veliku kupovinu koju ste dugo željeli morat ćete odgoditi. Djevice koje nisu u vezi neće promijeniti svoj status.