Već na početku ožujka imamo pozitivnu astrološku pojavu - mladi Mjesec u Ribama. Ova faza počinje 2. ožujka i obećava dobre vibracije, novu energiju, kreativnost i iscjeljenje starih rana. Sada je idealno vrijeme za ispunjenje snova! Mladi Mjesec nas potiče da se oslobodimo, da idemo daleko, obujemo najdraže cipele i krenemo putevima o kojima smo dugo maštali...

Jupiter blizu ovog mladog Mjeseca u Ribama pojačava ovu energiju. Uran je također tu, šalje dobre vibracije mladom Mjesecu i kreira  jedinstvene prilike. Posljednji mjeseci bili su burni, zvijezde i planeti tjerali su nas da naporno radimo, ponekad bez vidljivog napretka, pred nas stavljali brojne prepreke... Ali tome je sada kraj! 

Odvojite vrijeme za istraživanje svog unutarnjeg svijeta na načine na koje do sada niste! Počnite vjerovati procesu, vjerujte da su vaše želje i ambicije ostvarive. Otvorite srce za sve dobrobiti koje vam svemir može pružiti - to se naročito odnosi na Bika, Raka, Škorpiona, Jarca i Ribe. Mladi Mjesec će vam biti podrška koju trebate, kojoj se već dugo nadate. Neutralizirajte svoje sumnje i strahove i vjerujte. U tome vam mogu pomoći i sljedeće afirmacije, stoga, zavirite u našu galeriju:

Sensa AFIRMACIJE ZA MLADI MJESEC 2. OŽUJKA 2022.