Prema prognozama astrologa, svi znakovi će morati biti pažljivi na poslu i u odnosu prema novcu jer samo mala nepažnja može napraviti ozbiljne probleme. Pokušajte na sve načine zadržati stabilnost i ne podleći porivu za dodatnim trošenjem novca.

Ovan
Početkom mjeseca svi zakazani poslovni pregovori trebali bi biti pomaknuti za neki povoljniji period, kao i plaćanja. Od 15. travnja počinje povoljniji period za vaš znak što znači realizaciju vaših poslovnih planova. Bit ćete uspješni naročito ako se bavite financijama, transportom i trgovinom. Očekuju vas povoljne ponude za suradnju i proširenje posla.

Bik
U ovom periodu je dobro da analizirate svoja partnerstva i s onima koji vam ne donose zaradu raskinete ugovor. Pronađite nove ulagače kako biste povećali profit. U području karijere stvari nisu najbolje za Bikove - neki od vas čak razmišljaju i o promjeni posla. Morat ćete duplo više truda uložiti kako bi kolege uvjerili u svoje ideje.

Blizanci
Od 3. travnja dolazi do stagnacije u poslovanju, vaši nadređeni neće imati sluha za nove projekte, a ni poslovni partneri neće biti naročito suradljivi. Doći do rezanja troškova. Od 10. travnja stvari se malo popravljaju - izrodit će se kreativne ideje uz pomoć kojih će se stvari pokrenuti s mrtve točke. Ako se bavite organizacijom događaja, čeka vas uspjeh, a shodno tome i zarada. 

Rak
U narednom periodu očekuje vas dosta toga - radite na novim projektima i koristite svoja znanja i iskustva da dobijete financijsku podršku partnera. Postoji rizik od nepromišljenih poteza, stoga vodite računa i sve dobro unaprijed isplanirajte. Dugoročni projekti mogu biti obustavljeni uslijed neslaganja s partnerima, pa se potrudite da nađete kompromis kako biste izbjegli nepotrebne konflikte.

Lav
Prije nego što se prijavite za novi posao ili pokrenete novi projekt, dobro se pripremite, konzultirajte se s iskusnim kolegama. Sredinom travnja planeti su nepovoljno postavljeni za nove poduhvate i poslovanje uopće. Sve će biti neizvjesno i rizično. Ali to vrijeme možete iskoristiti za analizu odrađenog, za izvlačenje zaključaka i pouka. Uočite gdje ste pogriješili i što možete ubuduće bolje i gdje je prostor za promjene.