Tjedni horoskop od 26. lipnja do 2. srpnja!

OVAN
Kada bismo počeli manje obraćati pažnju na one koji misle drukčije od nas, a više se fokusirati na sebe, bili bismo opušteniji. Imat ćete osjećaj da ste pomalo razapeti između različitih mišljenja. Trebat će vam više truda da biste dobili odgovore na svoja pitanja. Petak će vam donijeti dobre vijesti vezane uz vaše emocije, ali pažljivo slušajte jer biste mogli steći potpuno krivi dojam. Inače, odluka koju ćete morati donijeti neće biti tako laka.

BIK
U fokusu će biti vaš emotivni život koji ćete htjeti obogatiti. Nemojte se bojati strastvene energije i izravne komunikacije koja će vam pomoći na svakom koraku. Poslovna pitanja bit će jasnija u petak kada ćete biti skloniji preciznom radu i rješavanju financijskih pitanja. Na zdravstvenom planu također ćete se naći u mirnom razdoblju, a relaksirat ćete se šetnjama u prirodi.

BLIZANCI
U utorak, kada Merkur prijeđe u znak Raka, budite oprezni u komunikaciji jer ćete osjetljivo prihvaćati razne argumente. Pažljivo planirajte troškove koje ćete teško izbjeći. Zbog financijskih briga bit ćete i energetski slabiji. Također, na polju karijere u petak se čuvajte ishitrenih zaključaka i ne nasjedajte na obećanja. Blizanci i Blizanke, tijekom vikenda zapazit će vas netko suprotnoga spola - imat ćete osjećaj da se zapravo sve vrti oko vas!

RAK
Opušteni i bezbrižni, okruženi energijom Venere u znaku Lava, zakoračit ćete u nove avanture. Dokažite sebi i drugima da možete učiniti bilo što. U četvrtak ćete biti malo razdragani zbog pojačane emotivne kalkulacije, što bi vas moglo navesti na pretjerivanje i emotivne ispade, stoga što prije raščistite svoj unutarnji nered. Nećete morati žuriti, samo budite temeljiti u onome što radite i ne brinite zbog manjih neuspjeha jer su oni prolazni.

LAV
Osjećat ćete se odlično ako otputujete negdje daleko među ljude koji su vam potpuno nepoznati, ali zbog toga i zanimljivi. Umorni ste od rutine i previše poslovnih obaveza. Prihvatite da još ima vremena za poduzimanje drastičnih koraka, važnije će biti pratiti što se događa. U nedjelju ćete pronaći način da ostvarite ono o čemu već dugo pričate.

DJEVICA
Zbog brojnih nedoumica i energije Merkura koji prelazi u znak Raka, ozbiljno ćete krenuti u analizu svog karijernog polja i provjeravanje raznih činjenica, ali odgovorima nećete biti baš zadovoljni. Što više želite ubrzati, brže ćete se opet naći u slijepoj ulici. Tijekom vikenda nećete pronaći dobar trenutak za razgovor s nekim zbog svoje nevoljkosti pa se u vama može nakupiti nešto ljutnje. Ipak, zapamtite da sve dođe na svoje kada je za to pravi trenutak.

VAGA
Početkom tjedna ometat će vas netko tko vas želi uvjeriti da je vaše razmišljanje pogrešno. Nemojte se beskrajno svađati, radije ostanite vjerni svojim načelima. Na polju ljubavi za one u vezi dolazi vrijeme snažnog vezivanja i produbljivanja odnosa. Shvatit ćete da ste u proteklom razdoblju odvajali premalo vremena za male emotivne radosti.

ŠKORPION
Iako vam u utorak neće biti baš najlakše, kada Merkur prijeđe u razdoblje Raka, osjećat ćete se dobro. Imat ćete puno sreće sa složenim zagonetkama i škakljivim stvarima u kojima će vam um biti brz i prodoran. Vikend će biti obojen emocijama, romantičnim zagrljajima i ugodnom energijom koja će vas natjerati da napravite određene korake. Uživat ćete u besposličarenju i dobrom društvu.

STRIJELAC
Budite oprezni kad vam početkom tjedna postave neobično pitanje, ali prije svega držite se svojih tvrdnji. Predložit ćete nešto što bi moglo biti odbijeno zbog zavisti nekih kolega. Pred kraj tjedna bit ćete sve umorniji i trebat će vam odmor. Ako ste slobodni, očekuju vas avanture, a za one u vezi najljepša će biti večernja šetnja u dvoje.

JARAC
U zadnje vrijeme previše ste uvjereni da ste uvijek u pravu. Imat ćete priliku iskreno priznati svoje pogreške i početi reagirati na drugačiji način. Energija će sredinom tjedna biti uzburkana jer ćete biti razapeti između poslovnog i emotivnog života i teško ćete se odlučiti što je važnije. Samci će u subotu, kada se dogodi konjunkcija Sunca i Merkura, imati odlične prilike za nova poznanstva, što će vjerojatno završiti kao strastvena avantura.

VODENJAK
Prve dane u tjednu iskoristit ćete za dodatni rad, učenje i upoznavanje zanimljive osobe koja će zračiti zaigranošću. Izvrsne mentalne sposobnosti, koje će osnažiti Venera u Lavu, dobro će vam doći jer ćete u svim područjima biti korak ispred drugih. Bit će vam važno da u nedjeljnom druženju s prijateljima upoznate zabavne ljude.

RIBA
Tranzit Merkura u znak Raka onemogućit će izravnu komunikaciju. Pokušajte što više kontrolirati vlastitu energiju jer se iznutra stvara prava oluja. Odnosi na ljubavnom polju će se popraviti krajem tjedna kada ćete se konačno smiriti i ponovno stabilizirati te ćete početi razgovarati o temama koje su do sada bile prava nepoznanica. Osjećaji koji će vas preplaviti bit će fenomenalni.

Izvor: sensa.si