Dnevni horoskop za 16. listopada 2023. godine!

Ovan

Pred vama su uspješni dani tijekom kojih ćete imati priliku utjecati na druge. Budite pažljivi; nemojte se radovati ičemu unaprijed iako ste to zaslužili. Da, odrađivat ćete poslove drugih, ali sjetite se svoje motivacije. Sve vas to vodi prema financijskoj dobiti i osobnom razvoju. Dajte svoj maksimum, zbog osobnog razvoja. Vrijedit će.

Bik
Jednostavno, a kratko: vrijeme je za postaviti pravila. Nema izgovora ni prostora za ono što vas muči. Riješite se negative u životu i dišite. Vrijeme je za iskrene razgovore. Sve ostalo je suvišno.

Blizanci
Uobičajeno, zar ne – izolirani ste glas u gomili? Dopustite si upoznati neke nove ljude, ali i prihvatiti signale iz podsvijesti. Moguće je kako ćete upoznati nekoga tko će u vama stimulirati osobni razvoj. Osjećate se hiperaktivno? Smanjite podražaje poput kave ili prekasnog vježbanja. Imate li kućne ljubimce, dodatno im se posvetite.

Rak
Ulazite u zanimljiv period. Oni koji isprobaju astralnu projekciju, naći će se na korak bliže napretku. Budite oprezni – to je iskustvo u koje se ulazi spremno. Ako i u kojem trenutku ne osjećate spremnost zakoračiti u to, razbudite se pa ispitajte poruke koje vam donosi podsvijest.

Lav
Veza kojoj pridajte previše značaja možda nije za vas. Ako ste već u intimnom odnosu, mogli biste razmišljati o prekidu. Pogotovo ako ste u vezi s partnerom naglog karaktera ili partnera čiji se životni ciljevi ne slažu s vašima.

Djevica
Pretjerana emotivnost oko posla bit će glavni problem dana. Morate se pritajiti ako želite obaviti stvari. Pokušajte pridobiti druge ako vam je potrebna njihova pomoć, a kako biste završili neki projekt.

Vaga
Razmišljate o lukavim načinima zaobilaženja problema. Bolje je sjetiti se vlastitih snaga i krenuti u dan potaknuti idejom kako je sve u vašim rukama. Jer, u konačnici i jest. Stoga, ne zaobilazite situacije, budite jasni i suočite se sa svime.

Škorpion
Ispred vas je idealan dan. Možda vremenska prognoza to ne prikazuje, ali vi možete iskoristiti priliku za romantiku i ono što vas veseli. Odvojite vrijeme za sebe i pustite svoje unutarnje dijete van.

Strijelac
Želite se posvetiti svojem duhovnom progresu, ali osjećate pritisak svakodnevnice koji vas u tome zaustavlja. Zapamtite; vaš ovozemaljski i duhovni život su povezani. Povežite se s trenutkom i ne opterećujte se s potencijalnim scenarijima.

Jarac
Nedostajat će vam uobičajena energija za obnašanje rutine, ali osjećat ćete se spremno pomoći drugima u svojoj okolini. To vam trenutno odgovara jer imate potrebu biti involvirani.

Vodenjak
Današnji dan otvara vrata ka periodu koji trebate prihvatiti: pogledu unatrag. Sagledajte svoje prijašnje odnose i kako su se razvijali ili završili. Ostanite otvoreni naspram budućnosti.

Ribe
Oni koji inače ne čitaju horoskop (dobrodošli) danas će posegnuti za njim. Svima vam je potrebno hrabrosti reći što zaslužujete. Izborite se za svoju poziciju. Ne sramite se tražiti išta jer; zaslužujete više.