Sprema se bura na zvjezdanom nebu, tvrdi Susan Miller, jedna od najpoznatijih američkih astrologinja. "Travanj je ključan mjesec u 2014. godini i mnoge očekuju velike promjene", objašnjava. Razlog je u dvjema važnim pomrčinama - 15. travnja dolazi do pomrčine punog Mjeseca u Vagi, a druga je pomrčina mladog Mjeseca u Biku 29. travnja. Prva donosi kraj ili kulminaciju nekog odnosa ili veze, a druga uspostavlja neki dugoročan trend.

Pomrčine imaju misiju razotkrivanja istine, piše Miller i zato one brišu one elemente koji više nisu relevantni za vaš život. Vi možda mislite da su važni, ali ako vam budu oduzeti 15. ili 29. travnja, znajte da to više nisu.

Susan kaže da bi "pojas prije polijetanja" naročito čvrsto trebali vezati oni koji slave rođendan 15. ili 29. travnja te u danima oko tih datuma. Oni će se, kako objašnjava, naći u naročitom vrtlogu. Uz pomrčine, ovo će razdoblje obilježiti i Uran, planet neočekivanih promjena, pa možete biti sigurni da će potresi stići s neke nepoznate strane.

Oko pet posto populacije iskusit će vrtlog i mjesec dana prije - oko 14. ili 28. ožujka, pa se možete prisjetiti je li vam se u tim danima događalo nešto neočekivano. Oko 20 posto ljudi osjetit će djelovanje mjesec dana kasnije, oko 14. ili 28. svibnja, ali najveći broj - više od 70 posto osjetit će ih onda kad se budu događale, uz toleranciju od jedan do četiri dana.