Romantično osvajanje

Ovan, Lav i Strijelac vole se igrati pa im flert nije stran. Ipak, njihov cilj u igri je – pobjeda. Pripadnici vatrenih znakova i svi oni čija je Venera u nekom od vatrenih znakova osjećaju da je njihov najveći ulog – njihova neponovljiva osobnost. Žele što prije provjeriti vlastitu privlačnost, žele osjetiti što vi mislite o njima i to će izravno pokazati. Često zrače većim samopouzdanjem nego što ga zaista imaju. Vole riskirati.

Kad žele privući vašu pozornost, pričat će vam o vlastitim uspjesima, o važnim stvarima koje su napravili, doživjeli ili koje planiraju. Najlakši put do njihove pozornosti je da im se divite. Pripadnici vatrenih znakova vrlo su romantični i skloni velikim gestama. Buketi cvijeća, ulaznice za najtraženiju kazališnu predstavu u gradu ili večera uz svijeće suptilno podcrtavaju njihovu neodoljivu zavodljivost.

Ako vas zanima vatreni tip, pokažite da ste impresionirani njegovom osobnošću. Ipak, postavite mu i neki izazov. Vole se natjecati za vašu pozornost jer time osvajanje dobiva na vrijednosti. Početna faza flerta uz pripadnika vatrenog znaka vrlo će se brzo pretvoriti u zavođenje. Kako im je teško odoljeti, brzo će rasplamsati vaše osjećaje. To je osjetljiva faza jer jednom kad pobijede u igri zavođenja, mogli bi potražiti nove izazove.

Kako zavode zemljani znakovi, pročitajte ovdje.

Kako zavode zračni znakovi pročitajte ovdje.

Kako zavode vodeni znakovi pročitajte ovdje.