Druga četvrt u Ribama, 9. lipnja, najbolji je trenutak za puštanje svega što nas koči, brine ili plaši. Suosjećajna energija Riba lako prašta i miri srce sa spoznajom da postoje veće i važnije stvari od onoga što mi osobno mislimo da je važno. Mjesec u fazi opadanja pospješuje proces puštanja. Mirno je to i iscjeljujuće razdoblje za Ribe, Škorpiona i Raka, kontemplativno za Jarca, Bika i Djevicu.

Mlađak u Blizancima, 16. lipnja, pokreće ideje i želju za učenjem. Počastite se dobrom knjigom, nadogradite svoje tehnološke igračke, mobitele i kompjutore. Prepoznajte jeste li postali previše ovisni o tim igračkama. Možda je vrijeme za komunikacijsku dijetu! Blizanci, Strijelac, Djevica i Ribe trebali bi hrabrije izreći svoje osjećaje i želje. Rak, Jarac, Bik i Škoripon osjećaju potrebu da nekome povjere svoje tajne. Ovan, Lav, Vaga i Vodenjak žele obnoviti svoj društveni život.

S prvom četvrti u Vagi, 24. lipnja, vješto ćemo balansirati između unutrašnjeg života i vanjskih izazova. Sami sebe zadivit ćemo smirenošću kojom promatramo i prihvaćamo svoje životne okolnosti. Vaga, Blizanci i Vodenjak taktično će izgladiti nesporazume s partnerom, a Ovan, Jarac i Rak osjetit će poriv da budu glas pravde i ispravljaju tuđe pogreške.

Uštap u Jarcu, 2. srpnja, trenutak je za provjeru novogodišnjih odluka. Molim? Pa na njih smo već zaboravili! Ipak, energija Jarca podsjetit će nas na sve što smo željeli ostvariti. Prepoznajemo propuste, ambicija dobiva novi zamah. Jarac, Rak, Vaga i Ovan imaju priliku prepoznati čemu se opiru i pročistiti blokade i strahove. Blizance, Lava, Strijelca i Vodenjaka hvata groznica planiranja u pokušaju da na brzinu nadoknade propušteno. Djevica i Bik, Škorpion i Ribe lako će si oprostiti propušteno i s novim žarom prionuti ostvarenju planova.

S drugom četvrti u Ovnu, 8. srpnja, pronalazimo motivaciju, snagu i hrabrost za sve vrste raščišćavanja, ne samo poslova nego i odnosa ili nagomilanih stvari. Izbacite sve viškove, a ovo nije loš trenutak za dijetu. Nemojte gladovati, nego pojačano vježbajte. Ovan, Lav i Strijelac osjećaju olakšanje završetkom napornih projekata, a Rak, Jarac i Vaga bit će zahtjevni i zaposlit će sve i svakoga na vlastitim ciljevima.