S mlađakom u Lavu, 14. kolovoza, bez straha ćemo pustiti da iz nas zasja istinski i snažni sjaj naše osobnosti. Lav, Ovan i Strijelac pronalaze u sebi snagu i ponos, nove izazove koji su vrijedni njihovih talenata i vremena. Blizanci, Vodenjak i Vaga shvaćaju da izgovori prikrivaju strah od neuspjeha. Mlađak ih potiče da vjeruju u sebe. Rak, Škorpion i Ribe s djetinjom će iskrenošću pokazati što osjećaju prema drugima i na kakve su stvaralačke avanture spremni. Jarac, Bik i Djevica bit će spremni pustiti svoje kontrolne mehanizme. Mnoge će iznenaditi spontanošću, a svojim unutrašnjim sjajem osvajat će srca.

Prva četvrt, 22. kolovoza, ponovo je, nakon prošlomjesečne, u Škorpionu! Ona nam poručuje da nešto staro učinimo ponovo novim! To može biti obnovljena ljubavna veza ili povratak dobrim navikama koje ste zapostavili – osobito ako je riječ o zdravlju i prehrani. Možda ćete obnoviti neki stari predmet ili prekrojiti haljinu koju ste zaboravili u ormaru. U otkrivanju skrivenog blaga vlastite prošlosti najaktivniji su Škorpion, Bik, Vodenjak i Lav, a najkreativniji Rak i Ribe.

Uštap u Ribama, 29. kolovoza, podsjetit će nas da možda predugo ignoriramo neželjenu situaciju i odbacujemo glas intuicije. Ribe, Blizanci, Strijelac i Djevica mogli bi doživjeti mnogo „slučajnosti“, deja vu iskustava, živopisnih snova. To su poruke vašeg nesvjesnog koje vam pokazuju rješenja i mogućnost promjene. Kontroli posebno skloni Jarac, Škorpion, Bik, Lav i Vodenjak naučit će da umjesto osuđivanja drugih, a ponekad i sebe, suosjećajnost čudesno rješava probleme. Ovan, Rak i Vaga duboko se osnažuju u kreativnim aktivnostima poput plesa, fotografiranja ili slušanja glazbe.

Druga četvrt u Blizancima, 5. rujna, potiče nas na komunikaciju. Sve što smo uz pomoć uštapa u Ribama prepoznali i pokušali pustiti, sad postaje tema razgovora. Zdravo je pričati o svojim iskustvima. Poželjet ćemo više čitati kako bismo usporedili svoja iskustva s tuđima, pronašli nova zrnca mudrosti i nadahnuće. Najsnažniji energetski poticaj da podijele svoja razmišljanja dobivaju Blizanci, Strijelac, Djevica i Ribe. Vaga i Vodenjak će svojim idejama i intimnim razmišljanjima nadahnuti druge na promjene.