Ne miješajte posao i zabavu

Ovaj tjedan smo manje na poslu, a više u interakciji s poznanicima, prijateljima i obitelji. Što je dobro ako ispravno koristimo Mars u Vagi. On se voli družiti.

Ako ste na poslu, zvijezde su vam naklonjene s Merkurom i Suncem u Jarcu. No, ako ste na poslu pod prisilom a ne drage volje, pripazite jer će se griješiti a šefovi su se postrožili na 300. Stoga, ako radite - radite, ako se zabavljate - zabavljajte se. Ne miješajte posao i zabavu.

Neplanirano putovanje na Novu godinu

Posljednji dan Nove godine mogli biste dočekati tako da vam se ne ide apsolutno nikamo. Prema kraju dana počet ćete osjećati dužnost da poštujete ranije dogovore.

Do kraja dana djevojke i dječaci će biti raspoloženi za zabavu, ali ne iste vrste. Mars bi se negdje lijepo smjestio, pokazivao i minglao, a Venera koja baš prigodno taj dan mijenja poziciju i prelazi u Strijelca ima posve drugi koncept na pameti. Ona bi rado bila svugdje. Barem četiri mjesta bi obišla, pri čemu ne isključujemo da će se netko predomisliti na samu Staru godinu i otputovati nekamo gdje nije planirao. Gdje god išli, vrlo je važno da pazite. Mars kvadrat Merkur može napraviti probleme u prometu. Venera kvadrat Neptun bi se lako mogla naliti do daske, a suze za zagorske brege bi mogle curiti u potocima.

Prvi dani sljedeće godine

Oprostite se od 2015. kako treba jer već s prvim danima nove godine Mars prelazi u Škorpiona i za razliku od ovog u Vagi, koji se na ništa nije mogao odlučiti, ovaj će se potruditi da sve bude po njegovom, makar se služio i ne baš lijepim metodama. Osim njega, Merkur prelazi u Vodenjaka i ponavlja se kvadrat između dvojca, samo u drukčijoj postavi, a igra postaje paklena. Ako smo se suzdržavali nekome svašta sasuti u lice, ovog puta bit će dramatično i moguće vrlo neugodno.

Dok se sve ovo događa, Venera je i dalje pripita, ili se trijezni ili plače. Ne brinite se, tjedan poslije čeka je Saturn u konjunkciji, kada sve postaje kristalno jasno i ona nastavlja sretna plesati sama. Ova Venera u Strijelcu nije neka ovisnica o vezama, ona je u vezi s cijelim svijetom.

Mars u Škorpionu - moćne strasti

Najbolja karta ovog dočeka Nove godine je Venera u Strijelcu jer to je jedina vatra koju nebo ovaj tjedan nudi, pa s time i dobru zabavu. Preduvjet je da se ne zakucate negdje gdje vam nije dobro. Lunjajte. Ova je svjetska putnica.

Nedjelja je posebna priča. Iako je teško predvidjeti što će svatko od nas imati u svome životu u tom trenu, jedino što je bitno jest da ne poludite i ne pristupate situaciji patološki.

Mars u Škorpionu je u svom sjedištu, ponovo je postao frajer, dosta je seksualno nastrojen, strasti su moćne i rušilačke, kao i ljubomora i posesivnost. Venera je otplahutala u Strijelca, a njoj je teško stati na rep. Ljubavni odnosi će se intenzivirati, pogotovo oni seksualne prirode. Što ovu zadnju rečenicu čini najboljom najavom sljedeće godine. Jer Mars će neobično dugo boraviti u ovom znaku.