S prvom četvrti u Blizancima, 15. ožujka, svakodnevica se ubrzava. Čini nam se da nemamo ni najmanju kontrolu nad razvojem događaja pa se možemo jedino prepustiti. Moramo biti snalažljivi i ne uzimati sve previše k srcu. Blizanci i Djevica uzbuđeni su zbog novih prilika za učenjem i osobnim razvojem, a Strijelac i Ribe pomalo su izgubljeni, trebaju predah. Ovan, Lav, Vodenjak i Vaga moraju donositi brze odluke da bi napravili pomak u poslu i ljubavi. Čak je i pogrešna odluka bolja od neodlučnosti.

Pomrčina punog Mjeseca u Vagi, 23. ožujka, naglasit će neravnotežu razuma i osjećaja. Kolebamo se jer nam glava govori jedno, a srce bi htjelo nešto drugo. Želimo ugoditi drugima, no ne smijemo žrtvovati svoje potrebe. Ova će dvojba najviše uznemiriti Ovna i Vagu, Raka i Jarca, posebno u odlukama o poslu i obitelji. Blizanci, Vodenjak, Lav i Strijelac popustit će željama drugih, no pohvale i ljubav koju će dobiti ispunit će ih ponosom. Djevica i Ribe važu kamo usmjeriti novac, koje su im vrijednosti najvažnije, dok Bik i Škorpion ne dvoje – zdravlje i rad na sebi daju im unutrašnju ravnotežu.

Druga četvrt u Jarcu, 31. ožujka, donosi predah u kojem se smireno i koncentrirano bavimo praktičnom stranom života. U dobroj pripremi i planiranju polovina je uspjeha, a upornost i strpljivost se nagrađuju! Jarac, Rak, Vaga i Ovan sad su posve sigurni – posao trenutačno dobiva prednost. Bik, Djevica, Škorpion i Ribe uspješno će riješiti administrativne prepreke koje su ih dulje vrijeme sputavale na poslu, u učenju ili društvenom radu.

S mlađakom u Ovnu, 7. travnja, ključne riječi su hrabrost, samostalnost i novi počeci. Duboko udahnimo i zakoračimo u nepoznato! Zauzmimo se za sebe i za sve što nam je važno. Ovan, Vodenjak i Lav žele biti kreativniji, žele učiti i istraživati nešto što im je važno i dragocjeno, što je samo za njihovu dušu. Škorpion, Rak i Ribe zablistat će na poslu originalnim idejama i pokrenuti nove tokove novca. Strijelac, Vaga i Blizanci kreću u nove izazove emotivnog života. Pokažite svoje osjećaje, borite se za ljubav! Bik, Djevica i Jarac kroz maštu i snove zapaliti će iskru nove kreativnosti i obnoviti svoju životnu energiju.