Nova ljubav samcima

Gori vatra pod petama zadnjih tjedana, žrvanj se okreće nevjerojatnom brzinom? Frustrica pršti. Neka. Rješavaju se stvari.

Ovaj tjedan ima svega, pregršt ozbiljnog i traumatičnog, ali dajmo naglasak pozitivi! Okrenimo na vedrije stvari, kao ljubav naprimjer. Sigurno ste se u uho pretvorili. Samo nje fali. Jedino ona uvijek nedostaje kada ima svega dosta.

Ovaj tjedan je obećava. Nova ljubav, friška ljubav samcima. Vatrica se može zapaliti i u uspavanim vezama. Tjedna prognoza nudi rijetku i specijalnu priliku: ne samo da postoje preduvjeti za paljenje vaše ljubavne mašine, nego postoje i faktori koji utječu (posebno vezano uz posao) na to da ne date previše svoga srca – ili bio koji drugi dio tijela – nepromišljeno. Nakon ovog vrućeg tjedna čeka nas retrogradni Mars. On hoće „izbaciti osigurač“, ako ne i napraviti kuršlus.

Ovaj ponedjeljak jedan od onih kada svi sjede i pričaju radije nego da rade. Mjesec u Blizancima i Sunce u Ovnu vole dobru konverzaciju, ali kako je Mjesec bez aspekata, tzv. prazan hod, ne očekujte da će ponedjeljak biti produktivan.

Stiskanje gasa

Odlučili smo ovaj tjedan pričati o ljubavi, pa ako je trebate, nebo je nudi.

Najdramatičniji aspekt koji se događa ovaj tjedan je Venera u Ovnu u trigonu s Marsom u Strijelcu i egzaktan je u četvrtak, ali njegov utjecaj osjeća se cijeli tjedan. U jednu ruku, bilo koji aspekt Venere i Marsa učinit će čuda i ispuniti preduvjet za međusobno spajanje, da tako kažemo... Druga strana medalje, koja uvijek postoji, jest da nema aspekta koji više trigerira potencijalni problem kontroliranja impulsa. Ovan i Strijelac su puno bolji u stiskanju gasa negoli u korištenju kočnica. Ako želite flert ili potpuno novu vezu, ovo je idealno vrijeme. Ako ste veliki fan mudrosti i kontrole impulzivnog ponašanja, ovaj aspekt neće vam biti od koristi.

Ako biste nekoga rado nagovorili na nešto (ili ako biste sebe rado izvukli iz problema nakon što vas Mars i Venera uvale u njega), nema boljeg aspekta od Merkura u trigonu s Jupiterom, koji je egzaktan također u četvrtak i utjecaj mu se širi cijelim tjednom. Veće i bolje ideje, srčana komunikacija, i moglo bi se dogoditi da ne ostane sve samo na riječima. Ako ništa drugo, ovo je aspekt koji daje dobar trenutak da se obratite nekome kome se niste usudili prići i pozvati ga van, ili možda konačno tražiti povišicu, koju se također niste usudili tražiti.

Hrabri potezi bit će nagrađeni

Tjedan ćemo završiti s Mjesecom u Djevici, koji bi nam trebao dati relativnu nepristranost nakon snažnog protoka hormona. Uključivanje logike u ljubavni život nikome ne škodi i ovo bi mogao biti vrlo efikasan trenutak za takav potez, jer eto baš za vikend Mars postaje stacionaran i iznimno je moćan kada se zaustavi, a istovremeno Merkur i Pluton još jednom predlažu: Nagovorite nekoga na nešto onako kako vam odgovara.

Hrabri potezi bit će nagrađeni ovaj tjedan, bili romantične ili kreativne naravi. Već sljedeći tjedan, pisat ćemo o Marsu koji postaje retrogradan i nabadat ćemo znakove, oprez, pazi s kim liježeš, s kime započinješ posao i gdje se to točno spremamo nepripremljeni uvaliti prije nego što smo dobro promislili.

Do tada, sretno, ljubavnici, i ne brinite se - još jednom će Venera i Mars zaplesati labuđi ples, u vodenom trigonu tamo negdje kada postane zbilja vruće, na ljeto.