Prva četvrt u Lavu, 13. svibnja, potaknut će želju da se pokažemo u najboljem svjetlu. Strastveno zastupamo svoje ideje, važno nam je da budemo prihvaćeni i ponosno promoviramo svoje vrijednosti. Lav, Bik, Vodenjak i Škorpion odlučno dominiraju u poslovnoj i obiteljskoj sredini. Blizanci i Vaga s lakoćom će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži na području posla, putovanja i učenja, a Ovan i Strijelac u ljubavi.

Uštap u istinoljubivom Strijelcu, 21. svibnja, otvorit će nam oči. Ugledat ćemo široku sliku stvarnosti. Ovisno o tome jeste li sanjar ili realist, uštap će vas nadahnuti ili razočarati. Vaga i Ovan blistaju kao učitelji i predavači, obnavljaju se na putovanju. Strijelac i Blizanci u partnerskim će vezama potpunom iskrenošću poboljšati odnose ili ih potpuno redefinirati. Lav i Vodenjak strastveno se i s velikim planovima posvećuju ljubavnoj vezi i osvajanjima. Djevica i Ribe spremni su biti potpuno iskreni prema sebi, pa premda u nekim stvarima razočarani, dobivaju novo nadahnuće za osobni razvoj. Škorpion, Bik, Rak i Jarac spremni su prekoračiti svoje duhovne i ideološke granice. Uživat će u povezivanju s novim ljudima i novim idejama.  

Druga četvrt u Ribama, 29. svibnja, poziva nas da budemo tihi i smireni, da promatramo svoj unutrašnji svijet. Trebali bismo manje pričati, a više slušati, što posebno vrijedi za Blizance i Vagu. Dopustimo da nas obnavljaju unutrašnje vode bića, osjećaji i mašta. Stvarna voda tople kupke ili sauna preporodit će nas, posebno Škorpiona, Raka i Ribe. Njegujmo odnose s onima koje volimo, a Djevica, Jarac i Bik mogli bi smekšati svoje srce i hrabro pokazati ljubav.  

Mlađak u Blizancima, 5. lipnja, nudi nam primamljive intelektualne izazove. Sa svih strana dolaze nove informacije, mogućnost učenja i putovanja, pa i zanimljiva poznanstva. Blizanci, Vaga i Vodenjak, lepršavi kreativci u povezivanju informacija i ljudi, naći će se u središtu društvenog života. Ovan i Lav dobivaju priznanja za svoje znanje. Dobrim vezama će unaprijediti ostvarenje ciljeva. Ribe, Strijelac i Djevica spremni su za novo „brendiranje“, preispituju i osvježavaju poruke koje šalju o sebi i svom poslu. Rak i Škorpion nadahnuto pomažu drugima zahvaljujući svom znanju i intuiciji.