Alternativni putevi i nove odluke

Iako nas ovaj mjesec asocira na odmor, konstelacijski se susrećemo s izravnim sukobom Saturna i Marsa. Ovaj tranzit utjecao je na promjenu vlasti u Hrvatskoj, a odnos Rahua i Gurua alternativne odluke ili puteve koji su Velikoj Britaniji donijeli izlazak iz EU. Guru i Rahu bili su najbliži oko 18. lipnja, što je rezultiralo dalekosežnim posljedicama za mnoge.

Rekli smo već da se nalazimo u teškim tranzitima koji su promijenili sliku Europe i da ona Europa koju smo poznavali više neće postojati. Gotovo pedeset godina nije bio ovako jak tranzit i zbog toga je nužno shvatiti da živimo u novim uvjetima na koje ćemo se morati prilagoditi. Ovaj tranzit do kraja srpnja može unijeti u vaš život želju za alternativnim putevima ili odlukama koje će vam se sada činiti puno prihvatljivijim nego prije.

Muškarci u kritici ne čuju ženu

Što se tiče ljubavi, prvi tjedan zove na flert i koketiranje. Pokušajte uvidjeti da je takvo ponašanje često hranjenje ega koje ne potječe iz vas već vam je nametnuto, što konstelacijom, a što društvenim ponašanjem koje u korijenu svega nosi natjecanje. S druge strane, ovo je odlično razdoblje za raščišćavanje odnosa.

Ako imate određenih problema, iskoristite ovu situaciju da razjasnite ili kažete ono što vam smeta u vezi, ali trudite se ne okrivljavati jer muškarci u kritici ne čuju ženu. Zato je ovo dobro razdoblje za brušenje komunikacijskih vještina i učenje izlaganja problema na adekvatan način. Takav vas razgovor obvezuje i na drukčije ponašanje koje traži od vas trud i mijenjanje starih koncepata razmišljanja.

Nakon 7. srpnja, ljubavni odnosi će više težiti osjećajnosti i okretanju obitelji ili partneru. Ako niste u odnosu, onda je ovo razdoblje u kojem će naglasak biti na nježnijim emocijama, gdje grubosti, naglosti i dokazivanju neće biti mjesta. Ipak, od 21. srpnja do kraja mjeseca mogu prevladavati laži u odnosima. Pripazite u tom razdoblju na partnerova obećanja jer će laganje biti izraženo.

Veličina naše svjesnosti

Ono bitnije jest što je od 29. lipnja Mars direktno krenuo prema Saturnu, a Saturn prema Marsu. Stoga, u svijetu nas mogu očekivati veći nemiri i nestabilnosti, pogotovo od 12. srpnja. Dakle, ovo nije vrijeme da inzistirate na pravima jer lako može doći do sukoba. Također, u sportovima ili pri nekom napornom radu može doći do ozljeda. Držite se zlatne sredine u svemu, a važnije dogovore vezane uz materijalno trebalo bi ostaviti za neko drugo vrijeme.

Ovo je zadnji mjesec Jupitera u Lavu koji je nekim znakovima mogao donijeti poslovni uspjeh. Sljedećih godinu dana bit će u Djevici i znanje će biti praktičnije, a učenje vještina važnije. U Lavu je znanje više okrenuto uspjehu i širini, a u Djevici praktičnija znanja daju mnogo veći napredak od općenitih informacija koje su sada djelotvornije.

Alternativna znanja su sada u prednosti. Ovo je odlično vrijeme za razumijevanje emocija ljutnje i straha jer snaga nebeskih konstelacija ovisi o snazi vaše svjesnosti - ako je ona velika, utjecaj neba je manji.