Nemoj biti kreten čak ni kad se drugi prema tebi tako ponašaju

Ponedjeljak započinje u mirnom i logičnom tonu za mnoge od nas. Sunce ulazi u Djevicu, a Djevicom vlada Merkur koji je u konjunkciji s Jupiterom. Sve to se dodatno stabilizira Mjesecom u Biku i činit će se da je tjedan pred nama logičan i inteligentan. 

To je izuzetno dobra premisa, držite se za nju najčvršće što možete cijeli tjedan, jer ostali aspekti koji dolaze su prilično manijakalni. Veliki astrološki utjecaj ovaj tjedan čini Mars u konjunkciji sa Saturnom i Mars u kvadratu s Neptunom (locirano u: četvrtak, petak i subotu).

Mars je planet koji vlada akcijom, agresijom i strasti. Ništa ne može lošije usmjeriti energiju tog planeta kao problematičan aspekt sa Saturnom ili Neptunom. Mars - Saturn može predstavljati sirovu snagu ili izravno i pogrešno upotrijebljenu sirovu snagu. Najvažnija stvar za upamtiti je: Nemoj biti totalni kreten ovaj tjedan, čak ni onda kada se drugi tako ponašaju prema tebi jer to nije izgovor. To jednostavno nije u redu! Aspekt je sirov, brutalan, oštar i naprasit.

Buđenje s neobičnim posljedicama

Mars kvadrat Neptun s druge strane je doslovno neuračunljiv. Istna, aspekt nosi u sebi određenu dozu seksepila, ali ne nužno upotrebljivog. Može vas navesti da mislite da su vaše seksualne moći na maksimumu. Ustvari, radi se o seksepilu koji bi mogao rezultirati čudnim buđenjem drugog jutra s neobičnim posljedicama.

Razmišljajte ovako: možete se naći u situaciji da završite u klinču s nekim, u tom slučaju potrudite se da imate zaštitu, broj taxi službe i pristojan izgovor ako se ispostavi da je cijela stvar velika pogreška.

Mars kvadrat Neptun je glamurozan aspekt. Po modernoj definiciji glamur je ljepota, atraktivnost i privlačnost, ali ne zaboravite da je originalno značenje riječi čarobna zabluda iliti u prijevodu: naivni avanturist će zalutati i biti doveden u zabludu te će završiti tako da će ga pojesti zmaj. 

Ljupko vrijeme za ljubav

Još jedan aspekt nas čeka ovaj tjedan, a to je Venera konjunkcija Jupiter. Značio bi da ovaj tjedan imamo ljupko vrijeme za ljubav, i da imate veliku šansu sresti nekog posebnog. Ako vaš ljubavni život treba pojačanje, onda je vrlo izgledno da će se to i dogoditi.

Ne kažem da se to ovaj tjedan neće dogoditi, ali ako padnete na šarmantnog neznanca ovaj vikend, isprintajte si gornji dio ovo tjedne prognoze, paragraf o antibioticima, zarazama, itd... čitajte s razumijevanjem barem 100 puta jer mogla bi vas zadesiti poprilična zaljubljenost bez imalo čistog, zdravog razuma.

Post-it tjedna: mirno, staloženo i inteligentno pristupam svim situacijama ovaj tjedan. 

Seksi post-it: čarobna zabluda / svrab, oprezno padaj u ljubavni trans s neznancima.