Za početak, seks

U ponedjeljak će biti malo teže nego inače ostati fokusiran na posao. Venera sekstil Mars je na snazi početkom tjedna. Sekstil je malen, miran i ugodan aspekt, ali kada su Venera i Mars u igri, to daje naboj privlačnosti i seksualnosti uobičajenim dnevnim aktivnostima. Štedite tu energiju ako je moguće za poslije radnog vremena, ili ako vam je na meti kolega s posla - raspalite. 

Ako kuhate nekoga tko vam se sviđa, a malo je nesiguran, sada bi bio pravi trenutak da uprete svim snagama u uvjeravanje.

Merkurova igra nagovaranja

Merkur igra veliku ulogu ovaj tjedan pa budite spremni "izraziti sebe". Merkur trigon Pluton može dati neobičnu snagu i dubinu vašim riječima i e-mail porukama. Ako se traži proboj u komunikaciji, bit ćete u mogućnosti postići željeno i pregovore ili nagovore navesti na svoj mlin.

Retrogradnost Merkura završava ovaj tjedan, pa ako zeznete nešto krajem tjedna, još možete okriviti retrogradni Merkur koji se nakon toga kreće u sjeni. To je razdoblje kada Merkur putuje tlom koje je izgubio pod nogama krećući se unatrag. I tako do 7. listopada, kada opet postaje "the smart one". Ovo razdoblje nije sklisko kao razdoblje retrogradnosti, ali treba voditi računa o načinu komunikacije i procedurama. I dalje se može se zeznuti stvar, i to jako.

Zažmiri, broj do sto...

Sunce ulazi u znak Vage 23. rujna, što znači da ćete sljedećih mjesec dana kupovati poklone za ljude koji imaju bolji ukus u tim stvarima od vas.

U petak navečer, baš prigodno za početak vikenda, Venera prelazi u znak Vage. Možda ste čuli da je Venera u Škorpionu u tzv. oslabljenom položaju. Istina, ona ne može imati gracioznost i šarm koji je imala dok je prolazila kroz znak Vage, ali Venera u Škorpionu zna biti seksi od 1 do 10 - 11!

Šutljiva Venera u Vagi, kada je zavođenje u pitanju, ne koristi kliše trikove, pogled koji fiksira i stileto štikle bit će njeno oružje. Namontirajte se na štikle sljedećih mjesec dana i testirajte njezine čari.

Vikend ima mjesec u Raku i pod sam kraj nedjelje Mjesec u Lavu, koji u kombinaciji s Venerom u Škorpionu ima nos za dramu koja može začiniti ili demolirati ljubavni odnos. Lav želi sve, a Škorpion odmah i do kosti. Srećom... aspekt je kratak i ako brojite do 1 850 000 tih nekoliko sati njegova djelovanja, izbjeći ćete nevolje.