Mogu se postići velike stvari

Jasan osjećaj svrhe vraća se s mladim Mjesecom u Vagi 1. listopada. Nakon što ste se borili shvatiti što se zbiva u razdoblju od dvije posljednje pomrčine Sunca i Mjeseca, sada je vrijeme za postavljanje novih prioriteta i temelja - gdje i kako želim naprijed. 

Mlad Mjesec u Vagi aspektiraju Jupiter i Saturn, a kada se ova dva planeta udruže kao pomoć - Jupiter entuzijazam, Saturn pouzdanost - mogu se postići velike stvari.
Najveća želja Vage je da se svi slažu, iako i sama zna da je to teško ostvariti. No, s Jupiterom i Saturnom to može uspjeti, barem na osobnoj razini, na globalnoj svjetskoj malo teže, ali ipak, vrijedi nam svima pokušati.

Žrtvovati sve za ljubav

Mars ovaj tjedan prelazi u znak Jarca i ulazi u konfliktni aspekt s Vagom. No, premda su ova dva znaka na neki način sukobljena, oba cijene uređene društvene odnose i dobre manire. Vrlo velike šanse su da kvadrat Marsa s Jupiterom ne bude degenerativan aspekt koji ruši, nego baš suprotno, da podupire Vagine pregovaračke i diplomatske sposobnosti te unese mir i sklad u odnose. Jarac i Vaga mogu dokazati da se udruživanjem može postići mnogo. 

Venera je prešla u znak Škorpiona i u aplikacionom trigonu je s Neptunom. Žrtvovati sve za ljubav vrlo je moguć scenarij kada se udruže Škorpion koji se 100 % predaje i Ribe koje 100 % nemaju nikakvih granica kada je ljubav u pitanju.
Iako je ovaj mlad Mjesec vrlo snažno podržan, zadržite trunku opreza, prognoza je tjedna i opća, svaka osoba živi svoj mali svemir među zvijezdama.

Vrijeme je za ozbiljne želje

Nakon godine dana konfliktog odnosa Jupitera u Djevici i Saturna, a i Neptuna i Saturna, sve postaje bolje, i osjećat ćete se sve bolje. 

Od srijede nadalje vrijeme je naklonjeno ljubavi, osim četvrtka, kada od podneva do kraja dana imamo Mjesec bez aspekata i savjet je ne poduzimati ništa važno jer neće donijeti željeni rezultat.
Ne zaboravite subotu, 2:11 sati u noći, mlad Mjesec u Vagi, vrijeme je za neke ozbiljne želje kada su ljubav, partnerstvo i odnosi u pitanju. Zaželite želju!