Sunce koje ne voli služiti

Neka vas ne zbuni drukčije računanje vremena u jyotishu kada kažem da će ovaj tjedan obilježiti ulazak Sunca u Škorpiona koji će od vas tražiti više truda i predanosti.

Također, potrebno je razviti služenje u poslovnom segmentu te napredovati kroz rad, a pritom biti svjesni kako ćemo imati odbojnost prema takvom načinu rada jer se sukobljavaju Saturn i Sunce u Škorpionu koji ne voli služiti.

Čuvajte se tajnih odnosa i flerta

Ovaj tjedan započinje konstelacijom Mjeseca u sazviježđu koje daje mogućnosti za novi korak, ali ujedno jača i aspekt strasti. Utorak daje naglasak na oštrinu i kritiku koji mogu biti izraženi više nego inače, a od 14 sati odnosi će dobiti više na važnosti.

Srijeda je odličan dan za poslovne djelatnosti i pojačava želje za odnosima. S druge strane, jedan aspekt Venere vuče prema tajnostima i flertovima pa pripazite da ne budete uvučeni u takve kombinacije.

Jako pozitivan kraj tjedna

Ipak, koliko god aspekt odnosa bio naglašen, u utorak i srijedu on je ipak pod utjecajem Saturna, pa je potrebno vidjeti ako stvari ne funkcioniraju onako kako ste željeli jer Saturn može preispitivati vaše odluke u odnosima, pogotovo one koje su površne.

Četvrtak je dan koji je dobar i u poslovnom aspektu i u odnosima, tj. može pojačati strast. Ipak, pazite na svađe jer ovaj dan nosi u sebi i grubost koja je izazvana jakom željom. Petak i subota su pozitivni, jako velik naglasak daju obitelji i svim poslovima koji se tiču doma. U nedjelju pripazite na laganja koja mogu biti prisutna, kao i na loše društvo.