Uštap u Biku, 14. studenoga, uči nas senzualnosti. Odvojite vrijeme za sebe, povežite se sa svojim tijelom, zaposlite sva svoja osjetila. Osnažite se lijepim prizorima, zelenilom ili umjetnošću. Važna je ugodna glazba, miomirisi, dodir tijela, birana hrana. Podsjetite se na to kako zaslužujete ugodu koja hrabri srce, potiče maštovitost i učvršćuje osjećaj vlastite vrijednosti.

Smirena energija čini Bika, Jarca, Djevicu i Škorpiona veselima i druželjubivima. Lav i Vodenjak mogli bi pretjerati u prepuštanju užicima. Rak i Ribe posreduju u napetim situacijama s mudrošću iskusnih miritelja. Ovan i Strijelac stabilnost će ove energije iskoristiti na poslovnom planu, a Blizanci i Vaga mogu se osloniti na prijatelje, na sustav, pa čak i na sreću u rješavanju trenutačnih izazova.

Druga četvrt u Lavu, 21. studenoga, trenutak je za velikodušne poteze. Jeste li bili tvrdoglavi ili previše ponosni u svojim odnosima, stavovima i planovima? Otkrit ćete čudesno pravilo života – kad popustite i naizgled se predate, kad postanete velikodušni sa svojim vremenom, pažnjom i novcem, otvaraju se i najčvršće zaključana vrata.

Mlađak u Strijelcu, 29. studenoga, početak je naših novih snova. Usudimo se sanjati velike stvari jer će tako i naša postignuća biti velika. Možda nećemo ostvariti sve što želimo, ali u ovom trenutku nema granica u onome kako vidimo sebe u budućnosti. Stoga, nemojte biti skromni!

Maštanje je besplatno, a snovi i želje najbolja su motivacija. Ovan, Lav i Strijelac maštaju o ljubavi i slavi, o putovanjima i avanturama, širenju poslova, pomicanju vlastitih granica. O ljubavi maštaju i Blizanci, Vaga i Vodenjak, a uz to planiraju učiti, pisati, putovati, pomagati drugima! U planovima Bika, Djevice i Jarca uvijek je stvaranje ljepšeg i bogatijeg života, a Rak, Ribe i Škorpion najmaštovitiji su kad je u pitanju – kao i uvijek – brižnost i ljubav!

S prvom četvrti u Ribama, 7. prosinca, potreban nam je osjećaj sklada sa svijetom i svemirom. Postići ćemo ga znatiželjom i otvorenošću prema svemu što nam dolazi u susret. Brzo se prilagođavamo, a osjećaj sigurnosti i zadovoljstva dolazi onda kad istinski shvatimo i osjetimo druge ljude, kad smo spremni dati sebe bez razmišljanja, bez pitanja. Prilika je ovo da savladamo neka osobna ograničenja i strahove.