Prilika za poslovno umrežavanje

Ono što je bitno za ovaj tjedan, ali i za čitav mjesec, jest sparivanje Saturna u Škorpionu i Marsa u Jarcu (parivartan yoga). Iako ova kombinacija daje konstruktivne akcije, za zdravlje nije dobra, točnije pripazite na upalna stanja, bit će osjetljivi kosti, mišići i cirkulacija.

S druge strane tzv. kalasarpa yoga od 22. 11. donosi jačanje mnogih težnji koje prate neispunjene želje. Dakle, ako vam se ciljevi ne ostvaruju, promotrite koje neispunjene želje koče vaše težnje. Mjesečev prijelaz preko Jupitera od 23. do 25. 11. čini izvrsnu priliku za umrežavanje, pogotovo u poslovnom smislu. Korist od ovih dana možemo imati u poslovnim vezama ili kako bismo se raspitali o promjeni posla.

Planetarni rat

Merkur i Saturn sudjelovat će 24. 11. u planetarnom ratu (graha yuddha) u tajnovitom Škorpionu. S jedne strane, imat ćete želju ubrzati životni tempo, a Saturn će ga usporavati. Merkur će naglašavati analitiku, Saturn će prednost davati strategiji. U svakom slučaju, ova kombinacija će donijeti određena odgađanja odluka.

Ukratko, karmički čvorovi Rahu i Ketu podizat će želju za promjenom. Mars će davati poticaj da se krene naprijed hrabro. Jupiterov utjecaj na Marsa stabilizira nerazumno ponašanje.