Ovaj tjedan moramo pripaziti na impulzivne reakcije zbog susreta Kethua i Marsa, posebno potkraj tjedna. Razdoblje generalno može biti nemirnije. Na individualnoj razini, ova je kombinacija važna za žene jer muškarci mogu izazivati svađe, a ako netko ovu kombinaciju ima u natalnoj karti, onda može doći i do ozbiljnije krize u odnosu. Ova kombinacija traži pažljivo ophođenje u ljubavnim odnosima. Na dubljoj razini, radi se o karmičkim ljutnjama koje sada mogu biti više naglašene.

Drugi aspekt je početak retrogradnog Merkura koji može donijeti probleme u prenošenju informacija. Merkur vlada komunikacijom, putovanjima i tehnologijom, tako da će ove stvari teže funkcionirati. Život se usporava za vrijeme retrogradnog Merkura. Budući da se nalazi u Strijelcu, može donijeti vraćanje na neke stare teme ili neizrečene stvari s bivšim partnerima. Onima koji su u dugoj vezi može se vratiti nešto staro što nije rečeno, nekakva idealna želja koja sada može postati aktualna. I napokon ljubav.

Izuzetno dobra stvar je položaj Venere u sazviježđu Shravane. To je sazviježđe slušanja. Ako promotrite kvalitetne veze, spoznat ćete da je slušanje jedna od najvažnijih karakteristika u odnosu. Pokušajte uvidjeti ovu kvalitetu kojom sigurno možete smanjiti impulzivnost ovaj tjedan. Početak tjedna povoljniji je od kraja. Zaključak je da u odnosima morate više pripaziti. Naglašena će biti i želja za slobodom pa onima koji su u odnosu to može utjecati i na poimanje veze.